Tarom va opera în data de 5 iulie un zbor charter către Spania. Compania TAROM a anunțat pe pagina sa de Facebook că va opera în data de 5 iulie zborul București – Barcelona – București, în condiții speciale, sub incidența HG 29/13 iunie 2020.

Cursele aeriene vor fi efectuate în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.

Înainte de efectuarea zborului se roagă respectarea condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Compania mai anunță că, fiecare bilet include un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg. Prețul unui bilet începe de la €229,95.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM. Check-în-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. TAROM deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 29 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.