Shopping la Madrid

Shopping la Madrid

Shopping la Madrid

Atunci când veniți la Madrid, va trebui să vă faceți timp în agendă pentru a merge la cumpărături. Capitala Spaniei este un punct de referință în ceea ce privește moda și designul. Există magazine pentru toate gusturile și bugetele. Este una din rarele capitale europene care propun opțiuni pentru shopping abordabil și de calitate.

Madrid este singura regiune din Spania în care centrele comerciale sunt deschise 365 de zile pe an, inclusiv duminicile și sărbătorile legale (cu excepția unor date foarte speciale, cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou). Acestea fac din regiunea Madrid o destinație turistică imbatabilă pentru cumpărături.

În centrul orașului veți găsi cele mai multe magazine de-a lungul axei Preciados-El Carmen. Vorbim de străzi precum Gran Via, Arenal, Sevilla, și în jurul piețelor Plaza Mayor, Puerta del Sol, Callao sau Plaza de España. O zonă în care comerțul cel mai original și tradițional se îmbină cu marile centre comerciale și magazinele de modă.

Dacă ne îndreptăm spre Paseo de la Castellana prin Plaza de Cibeles, intrăm în eleganta zonă comercială Serrano, formată din străzi precum Serrano, Ortega y Gasset, Príncipe de Vergara sau Jorge Juan, unde veți găsi cele mai importante branduri de modă naționale și internaționale.

Centre comerciale la Madrid

Dacă doriți să găsiți totul sub același acoperiș, trebuie să vizitați centrele comerciale unde puteți ajunge cu metroul.

La Vaguada, este primul centru comercial care a fost inaugurat în Madrid și primul din Spania. Se află în partea de nord a Madridului și are peste 350 de magazine.

Website: www.enlavaguada.com

ABC Serrano, este situat în Mila de Aur din Madrid. ABC Serrano combină tradiția arhitecturii sale exterioare cu un design interior avangardist. Are o suprafață de 14.000 m², cu 50 de magazine de modă și gastronomie de înaltă clasă, cu branduri exclusive și cele mai recente tendințe.

Website: www.abcserrano.com

Centrul comercial Príncipe Pío, situat în inima Madridului și este adăpostit într-o clădire de interes istoric. Este vorba de fosta Estación de Trenes del Norte, construită în secolul al XIX-lea. Oferă o gamă completă de produse pentru petrecerea timpului liber și de modă în fiecare zi a anului.

Website: www.principepio.es

Moda Shopping Mall, este situat în interiorul clădirii Mapfre Vida, din inima districtului financiar al Madridului, AZCA. Are o suprafață de 60.000 de metri pătrați. Este distribuită pe 10 etaje, 2 pentru mall, 4 pentru birouri și 4 pentru parcare.

Website: www.modashopping.com

Centrul comercial La Ermita, este situat în apropiere de Madrid Río. Acest centru comercial și de agrement are o suprafață de aproximativ 33.000 de metri pătrați, împărțită în diferite unități. De asemenea, are o parcare cu aproximativ 500 de locuri.

Website: cclaermita.com

Vezi mai multe centre comerciale și alte informații pe site-ul oficial de turism al orașului Madrid:

www.esmadrid.com/centros-comerciales-madrid

De asemenea, pe site-ul oficial de promovare și turism al Regiunii Madrid veți găsi un ghid turistic cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face vizita perfectă:

turismomadrid.es

Rambursări de taxe

Dacă nu sunteți rezident al Uniunii Europene, puteți solicita rambursarea TVA pentru cumpărăturile mai mari de 90,15 € din fiecare magazin.

Există un birou la Aeroportul Adolfo Suárez Madrid Barajas. Înainte de a vă înregistra bagajele, trebuie să prezentați bunurile achiziționate împreună cu facturile „tax free” pentru a fi ștampilate la birourile de scutire de taxe din aeroport. În afara orelor de program, viza va fi eliberată în camera 1 (T1) sau în camera 11 (T4).

Shopping la Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.