Radio

Posturi de radio românești din Spania. Ascultă radiouri românești ce transmit emisiuni și programe pentru românii din Spania. Ascultă live pe internet radio online pentru românii de pretutindeni.

Așadar, o zi magică de sărbători, cu emisiuni maraton în DIRECT care, cu siguranță, va ajunge în coșulețul sufletelor dumneavoastră !

Vă dorim audiție plăcută!


Radio Prietenia din Madrid, este un post de radio ce transmite exclusiv pe internet 24h online. Radio Prietenia, un radio pentru prieteni, oferă spre ascultare muzică bună din toate timpurile, pentru toate gusturile, pentru toate vârstele.

Apasă Play și ascultă acum Radio Prietenia


Radio Românul, este un post de radio, situat în Comunitatea Madrid, care emite 24 de ore pe zi pe frecvența de 107.7 FM și pe internet. Se adresează comunității românești stabilite în toată Spania. Pe internet, pe www.radioromanul.es. Cea mai mare parte a programării este difuzată în limba română.

Apasă Play și ascultă acum Radio Românul

Posturi de radio românești din Spania


Videoclipuri artiști români din Spania

Rapperul El Rumañol a ridicat publicul în picioare la concursul‘Got Talent’

Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un răspuns