Posturi de radio românești din Spania

Posturi de radio românești din Spania. Ascultă radiouri românești ce transmit emisiuni și programe pentru românii din Spania. Ascultă live pe internet radio online pentru românii de pretutindeni.

Așadar, o zi magică de sărbători, cu emisiuni maraton în DIRECT care, cu siguranță, va ajunge în coșulețul sufletelor dumneavoastră !

Vă dorim audiție plăcută!


Radio Diaspora Madrid

Ascultă muzica ta favorită interpretată de artiști români din Spania. Soliste și soliști de muzică populară pe care îi puteți asculta în playerul de mai jos: CATALIN ARDELEAN, MONICA POPA, FLORI MARIN, MARIA BLAGA, EMIL DANIEL BORTES, FLORIAN BIOLAN, ILEANA PAUL, MARIUS ANGHELE, Formatia IOAN MARCU, Formatia AUTENTIC MUSIC.

În fiecare duminică de la 22:00 – 24:00 – “Din Suflet Pentru Suflet” – LIVE cu Leo!

Sună ca să intri în direct (+4) 0722.493.339 ori dacă nu ai curaj trimite mesaj pe Whatsapp, Telegram, Viber, Signal tot la (+4) 0722.493.339

Radio Prietenia

Este un post de radio ce transmite exclusiv pe internet 24h online. Radio Prietenia, un radio pentru prieteni, oferă spre ascultare muzică bună din toate timpurile, pentru toate gusturile, pentru toate vârstele.

CÂNTEC, JOC ȘI VOIE BUNĂ LA RADIO PRIETENIA!

Ascultă în fiecare seară între orele 17:00-19:00 ora României și 16:00-18:00 ora Spaniei.

Realizatorul și prezentatorul emisiunii Mircea Pelea!

Trimite o dedicație sau cere o preferință muzicală moderatorului emisiunii.

Apasă Play și ascultă acum Radio Prietenia


Radio Românul

Este un post de radio, situat în Comunitatea Madrid, care emite 24 de ore pe zi pe frecvența de 107.7 FM și pe internet. Se adresează comunității românești stabilite în toată Spania. Pe internet, pe www.radioromanul.es. Cea mai mare parte a programării este difuzată în limba română.

Apasă Play și ascultă acum Radio Românul


K la Radio

Este un post de radio ce transmite exclusiv pe internet 24h online. Se adresează comunității românești stabilite în toată Spania. Pe internet, pe www.klaradio.com.

Apasă Play și ascultă acum K la Radio


Radio Vip FM

Este un post de radio, situat în Comunitatea Aragon, care emite 24 de ore pe zi pe frecvența de 107,6 FM și pe internet. Se adresează comunității românești stabilite în toată Spania. Pe internet, pe www.radiovipfm.es

Apasă Play și ascultă acum Radio Vip FM


Radio Manele Spania – LaRomâni

Este un post de radio ce transmite exclusiv pe internet 24h online. Radio LaRomâni oferă spre ascultare manele din toate timpurile, pentru toate gusturile, pentru toate vârstele. Pe internet, pe www.radiospania.com

Apasă Play și ascultă acum Radio LaRomâni

Posturi de radio românești din Spania


Articole Recomandate:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.