Abonament

Pasul 1

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

După introducerea adresei de e-mail veți vedea următorul mesaj:

Succes! A fost trimis un e-mail pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește e-mailul acum și dă clic pe Confirmă urmărirea pentru a începe abonarea.

Pasul 2

Verificați adresa de e-mail cu care v-aţi înscris. Un e-mail cu subiectul „Te rog confirmă-ți abonamentul pentru Diaspora Madrid ar fi trebuit să sosească. Dacă nu îl găsiţi în Inbox verificaţi şi căsuţa de Spam (Correo no deseado).

E-mailul va arată ca cel de mai jos.

Va mai fi nevoie de o ultimă acţiune din partea d-voastră pentru ca abonarea să se finalizeze cu succes.

Trebuie să dați click pe linkul din e-mail. Prin această acțiune ne asigurăm că d-voastră ați făcut cererea de abonare și nu a folosit altcineva în mod abuziv adresa de e-mail pentru abonare.

Abonament DiasporaMadrid.com

Din acest moment abonarea este finalizată și veți începe să primiți notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Puteți oricând să vă dezabonați folosind opțiunea Dezabonează-te din subsolul paginii. De asemenea puteți să vă modificați setările pentru e-mail la Administrează abonamente.


DiasporaMadrid.com pe Telegram

DiasporaMadrid.com a deschis un nou canal de comunicare cu cititorii săi. Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com; Facebook; Twitter; tecunosc; Instagram; VK și YouTube, dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații. Canalul nostru de Telegram.

Ce este Telegram?

Cum să vă înregistrați pe canalul DiasporaMadrid.com de pe Telegram

Este foarte simplu, trebuie doar să faceți clic AICI și să urmați instrucțiunile. Dacă aveți deja aplicația instalată, aceasta se va deschide și va trebui doar să apăsați butonul de jos : JOIN (Unirme).

Dacă nu, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala Telegram, este doar un moment și veți descoperi că aveți mai mulți prieteni acolo decât credeați.

Dacă odată abonat, vine un moment în care nu doriți să primiți mai multe notificări, trebuie doar să reintrați pe canal și să apăsați SILENCE sau să ieșiți definitiv din canal.

Scrieți-ne. Vă răspundem!

Abonament DiasporaMadrid.com


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE: