Un nou canal de comunicare cu cititorii săi DiasporaMadrid Telegram

Diaspora Madrid

Nou canal de comunicare cu cititorii săi! DiasporaMadrid.com pe Telegram

canal de comunicare, Comunitatea Romaneasca, Diaspora, DiasporaMadrid Telegram, Madrid, Romania, Spania, telegram

Nou canal de comunicare cu cititorii săi, DiasporaMadrid.com pe Telegram. Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube, dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Ce este Telegram?

Telegram este o aplicație de mesagerie precum WhatsApp. Cu siguranță că l-ați văzut vreodată și poate chiar îl aveți instalat pe telefon sau l-ați avut, chiar dacă nu vă amintiți.

Spunând că „este ca WhatsApp” înseamnă că poți face cu ea la fel ca și cu WhatsApp. Este complet gratuit și nu are publicitate (și spre deosebire de WhatsApp, ei promit că nu o vei avea niciodată).

Telegram are multe alte lucruri care îl fac un instrument fantastic, superior WhatsApp în multe aspecte. Este mai sigur și vă permite să partajați toate tipurile de fișiere, de exemplu.
Are un sistem fantastic de canale (cum ar fi grupurile de difuzare WhatsApp), care acceptă până la 200.000 de abonați pe canal.

Descarcă Telegram direct din pagina aplicației AICI

Dacă doriți să încercați este complet gratuit. Vă puteți înregistra și dezabona instantaneu de câte ori doriți, cu un singur click. Tu controlezi totul, în orice moment.

Cum să vă înregistrați pe canalul DiasporaMadrid.com de pe Telegram

Este foarte simplu, trebuie doar să faceți clic aici și să urmați instrucțiunile. Dacă aveți deja aplicația instalată, aceasta se va deschide și va trebui doar să apăsați butonul de jos + JOIN. Dacă nu, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala Telegram, este doar un moment și veți descoperi că aveți mai mulți prieteni acolo decât credeați.

Dacă odată abonat, vine un moment în care nu doriți să primiți mai multe notificări, trebuie doar să reintrați pe canal și să apăsați SILENCE sau să ieșiți definitiv din canal.

Conținut exclusiv

Ne dorim ca, canalul nostru de Telegram să fie un mod util, rapid și convenabil de a găsi cel mai bun conținut. Nu vom publica pe Telegram tot ce publicăm zilnic pe DiasporaMadrid, pentru a nu vă copleși.
Dar vom publica conținut exclusiv, pe care îl puteți vedea doar pe canalul nostru Telegram. Ai nevoie de mai multe motive?

Ce mai aștepți, alătură-te canalului nostru Telegram

Preferi e-mailul? Abonează-te la blog prin email

Nou canal de comunicare cu cititorii săi, DiasporaMadrid.com pe Telegram

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.