Televiziune Orange TV România prin satelit în Spania – DIGI TV HD

Televiziune Orange TV România prin satelit în Spania

Televiziune Orange TV România. Abonamente de TV prin satelit. Ai cea mai variată gamă de canale TV naționale și internaționale, dar și cele mai importante competiții sportive din fotbal, Formula 1, tenis, volei, baschet și multe altele, pe canalele Look. Iar cu aplicația Orange TV Go vezi filmele și emisiunile preferate oriunde ai fi.

Abonează-te la Orange Tv România (fostul Telekom). Pentru clienții noi în primele 12 luni se oferă pachetul HBO Gratis. Pentru Pachetul Orange SPORT se plătește o taxa în plus de 2 euro. Se oferă antena parabolică și decoderul Full HD la doar 50€. La Orange Tv Sport vezi cele mai tari competiții sportive și nu ratezi nici-o fază importantă!

Abonamente Televiziune Orange TV România în Spania

Abonamentul se face pe baza unui buletin Românesc. Abonamentul lunar cu 84 de canale costă 8,5€ (este inclusă taxa de chirie pentru un receptor). Plata abonamentului se poate face online din Spania sau direct la ghișeu prin factura din România. Pentru mai multe informații suplimentare sunați la numărul de telefon 643463061 – Catricenco Petre.

Se oferă 12 luni garanție la decoder.

Descoperă Pachetul Orange Sport

Include canalele TV Orange Sport 1, Orange Sport 2 și Prima Sport 2 care îți oferă acces la cele mai importante competiții sportive din fotbal (Liga 1, Liga 2, La Liga, Bundesliga și altele), Formula 1, raliu, rugby, tenis, baschet și multe altele. Opțiunea este compatibilă cu serviciul de televiziune Esențial. Clienții care au activ pachetul TV Premium au deja incluse aceste canale în grila TV.

Meciurile din Premier League difuzate de canalele Prima Sport nu sunt disponibile în rețeaua Orange.

Vrei televiziune online prin internet? Vezi oferte AICI!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu