Transport Spania România și retur

Transport Spania România și retur. Atunci când dorim să călătorim în străinătate, primul mijloc de transport care ne vine în minte este avionul. Cu toate acestea, dacă doriți să vizitați diferite țări care sunt accesibile și pe uscat, există mai multe alternative foarte interesante.

Microbuzele și autocarele sunt mijloace de transport perfecte pentru călătorii care vor să facă excursii prin străinătate. De asemenea, vor putea să se bucure de peisajul frumos și să se relaxeze de-a lungul drumului.

Cele mai multe firme care se ocupă cu servicii de transport persoane practică preţuri mult mai avantajoase faţă de alte tipuri de transport, chiar şi faţă de transportul cu autoturismul personal. 

Economisiți timp și bani cumpărând biletele de autocar sau microbuz online. Căutați, comparați și găsiți cele mai bune bilete pentru călătoria dumneavoastră.

Firme de transport persoane Spania România și retur

Lista companiilor care efectuează curse de transport persoane cu autocarul, microbuzul sau mașina personală pe ruta România – Spania și retur.

În curând!

Firme de transport colete Spania România și retur

Lista companiilor care efectuează curse de transport colete pe ruta România – Spania și retur.

În curând!

Firme de transport marfă Spania România și retur

Lista companiilor care efectuează transport de marfă pe ruta România – Spania și retur.

În curând!

Promovare firme de transport

Dacă aveți o firmă de transport și doriți să fiți promovat gratuit pe DiasporaMadrid.com trimiteți un mesaj cu datele d-voastră prin intermediul formularului de contact. Completați toate rubricile formularului și apăsați butonul “Trimite“.

Doriți o pagină personalizată și afișare în primele rezultate, atunci:

Promovează-ți serviciile pe această pagină de la 15€/lună!

Dacă te interesează oferta noastră, scrie-ne aici: Contact!

Drepturile pasagerilor care călătoresc cu autocarul

Legislația UE prind drepturile pasagerilor care călătoresc cu autobuzul/autocarul se aplică în cazul deplasărilor care au ca punct de plecare sau ca destinație o țară din UE, în principal pentru serviciile de transport pe distanțe lungi.

Aceste drepturi se aplică dacă utilizați servicii de transport regulate care funcționează pe rute deja specificate. Astfel, pasagerii sunt îmbarcați și debarcați în stații prestabilite, după cu un orar fix.

Distanță lungă înseamnă că distanța prevăzută pentru serviciu de transport, și nu călătoria dumneavoastră individuală, este de cel puțin 250 km.

Mai multe informații despre drepturile pasagerilor care călătoresc cu autobuzul/autocarul găsiți aici.

Transport Spania România și retur


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.