Transport Spania România și retur

Transport persoane Spania România

Transport Spania România și retur. Atunci când dorim să călătorim în străinătate, primul mijloc de transport care ne vine în minte este avionul. Cu toate acestea, dacă doriți să vizitați diferite țări care sunt accesibile și pe uscat, există mai multe alternative foarte interesante.

Microbuzele și autocarele sunt mijloace de transport perfecte pentru călătorii care vor să facă excursii prin străinătate. De asemenea, vor putea să se bucure de peisajul frumos și să se relaxeze de-a lungul drumului.

Cele mai multe firme care se ocupă cu servicii de transport persoane practică preţuri mult mai avantajoase faţă de alte tipuri de transport, chiar şi faţă de transportul cu autoturismul personal. 

Economisiți timp și bani cumpărând biletele de autocar sau microbuz online. Căutați, comparați și găsiți cele mai ieftine și bune bilete pentru călătoria dumneavoastră.

Cauți Transfer privat de persoane de la și către aeroport în Spania?

Firme de transport persoane și colete Spania România și retur

Lista companiilor care efectuează curse de transport persoane și/sau colete cu autocarul, microbuzul sau mașina personală pe ruta România – Spania și retur.

 1. Firma Crețu Transport
  • Realizează servicii de transport persoane și transport colete România – Spania, cât și retururi. Curse din toate orașele din țară spre Spania pe următorul traseu: Ungaria – Slovenia – Italia – Franța și retur. Asigură transport chiar de la ușa ta, ducându-te exact la adresa dorită. Colete cu livrare și preluare la domiciliu.
 2. ABC Transport Internațional
  • Realizează servicii de transport persoane, colete, animale de companie sau mutări. Traseul este: Spania – Franța – Germania – Austria – Ungaria – România. La cerere: Luxemburg – Belgia – Olanda.
  • Telefoane:
 3. Trans – Mar Europa
  • Realizează servicii de transport colete, motociclete, mutări, rulote pe ruta Spania – Franța – Elveția – Germania – Olanda – Belgia. Se oferă asigurare marfă și factură CMR pentru firme sau particulari.
  • Telefoane:
   • România:
 4. DV LOGISTICA
  • Firma de coletărie DV LOGISTICA colectează și livrează pachete la domiciliu, în orice punct al României, fără taxe suplimentare și colectează pachete și din alte zone, de pe întreg teritoriul spaniol.
  • Telefoane:
 5. Maty Colete Spania – Romania
  • Realizează servicii de transport colete pe următoarea rută: Spania – România – Belgia! Pachetele se ridică de la domiciliu de oriunde din Spania, mai puțin din insule cu livrare la domiciliu oriunde în România!
  • Telefoane:
 6. Tabita Tour
  • Realizează servicii de transport colete, transport mașini pe platformă, transport internaţional de persoane cu destinaţii din România pentru Spania, Italia, Franța și retur.
  • Telefoane:

Vezi și: Lista firmelor de asigurări auto din România!

Firme de transport auto, transport marfă, Spania România și retur

Lista companiilor care efectuează transport auto pe ruta România – Spania și retur.

 1. Tractări Auto Logistic Timișoara
  • Realizează servicii de asistență rutieră, tractări auto, remorcări auto, transport auto, transport autoutilitare, transport autovehicule de marfă, defecte sau avariate cu auto-platformă specializată la nivel național și internațional.
  • Telefoane:
  • Web: tractariauto-logistic.com

Promovare firme de transport

Dacă aveți o firmă de transport și doriți să fiți promovat gratuit pe DiasporaMadrid.com trimiteți un mesaj cu datele d-voastră prin intermediul formularului de contact. Completați toate rubricile formularului și apăsați butonul “Trimite“.

Doriți o pagină personalizată și afișare în primele rezultate, atunci:

Promovează-ți serviciile pe această pagină de la 5€/lună!

Dacă te interesează oferta noastră, scrie-ne aici: Contact!

Drepturile pasagerilor care călătoresc cu autocarul

Legislația UE prind drepturile pasagerilor care călătoresc cu autobuzul/autocarul se aplică în cazul deplasărilor care au ca punct de plecare sau ca destinație o țară din UE, în principal pentru serviciile de transport pe distanțe lungi.

Aceste drepturi se aplică dacă utilizați servicii de transport regulate care funcționează pe rute deja specificate. Astfel, pasagerii sunt îmbarcați și debarcați în stații prestabilite, după cu un orar fix.

Distanță lungă înseamnă că distanța prevăzută pentru serviciu de transport, și nu călătoria dumneavoastră individuală, este de cel puțin 250 km.

Mai multe informații despre drepturile pasagerilor care călătoresc cu autobuzul/autocarul găsiți aici.

Transport Colete Spania România și retur


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu