Transfer privat de persoane de la și către aeroport în Spania

Transfer privat de persoane de la și către aeroport în Spania

Transfer privat de persoane de la și către aeroport în Spania. Ai nevoie de un serviciu de transfer de la și către aeroport? Oferim servicii de închiriere cu șofer sau transferuri locale pentru călătorii de afaceri sau turistice. Transferul de la aeroportul din Spania către destinația dumneavoastră se va face cu promptitudine și într-o manieră cât mai plăcută. Se poate opta pentru transfer individual sau de grup.

Transfer de Persoane de la și către următoarele aeroporturi

În limita timpului disponibil vă putem asigura un serviciu de transport persoane sau curse private în regim de închiriere mașină cu șofer. Oferim Transfer Privat de Persoane de la și către următoarele aeroporturi din Spania: Madrid, Zaragoza, Barcelona și Alicante. De asemenea, se oferă transport privat în regim de taxi în următoarele provincii: Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Cuenca, Albacete, Castellon, Valencia, Alicante, Toledo, Ciudad Real, Jaen, Cordoba, Badajoz, Caceres, Avila, Salamanca, Segovia, Valladolid, Soria, Burgos, La Rioja, Lleida. La cerere putem oferi cotație și pentru alte orașe sau regiuni din Spania și Portugalia.

Transferul privat de persoane de la și către aeroport este o opțiune populară pentru cei care doresc să evite aglomerația și stresul din transportul public sau care preferă confortul și flexibilitatea unei mașini personale. În general oferim un serviciu de Transfer Low Cost. Pentru un transport ieftin este de preferat să rezervați online din timp. Prețul este calculat pe baza distanței de la aeroport la destinație sau poate fi negociat în funcție de nevoile clientului.

Un transfer privat de la aeroport include preluarea pasagerului de către un șofer la sosirea la aeroport și transportul acestuia la destinația finală. De asemenea, un transfer privat către aeroport include preluarea pasagerului de la locația de plecare și transportul acestuia la aeroport pentru a se îmbarca în zborul planificat.

Acest serviciu oferă un nivel ridicat de confort și siguranță, deoarece pasagerul nu trebuie să se preocupe de navigarea sau parcarea la aeroport sau de a-și căuta bagajele. De asemenea, pasagerul poate să-și planifice timpul în funcție de nevoile sale și să evite întârzierile cauzate de trafic sau alte probleme.

Avantajele curselor private de transport de persoane

Preluarea de la aeroport

Serviciul de întâmpinare la aeroport prin care șoferul vă așteaptă în interiorul terminalului de sosiri.

Călătoriți cu un copil

În acest caz vă punem la dispoziție gratuit scaunul auto. Conform prevederilor legale utilizarea scaunului este obligatorie.

Prețuri fixe

Toate prețurile noastre sunt fixe, per transfer și includ toate taxele. Nu există taxe suplimentare sau costuri ascunse.

Monitorizare zboruri

Monitorizăm în timp real toate zborurile pentru a ne asigura ca șoferul vă așteaptă în aeroport indiferent de întârziere.

Plata cu cardul

Vă oferim posibilitatea să achitați serviciul de transfer cu cardul, fără taxe suplimentare, atât online cât și direct la șofer.

Beneficiați exclusiv de transfer

Timp redus al călătoriei. Conexiune Wi-Fi în mașină și muzică ambientală pe tot parcursul călătoriei. Loc pentru bagaje.

Formular Rezervare Transfer Aeroport Spania

Pentru rezervări, vă rugăm să folosiți formularul de mai jos. Nu se fac rezervări telefonic!

Formular

Transfer aeroport (#4)

Confirmarea și Taxa de rezervare

După trimiterea cererii de rezervare, o să vă răspundem în maxim 24h. Veți primi un e-mail prin care vă confirmăm sau NU Cererea dumneavoastră. Dacă confirmarea este pozitivă vom include în email prețul final și metodele de plată pentru taxa de rezervare.

Dacă nu sunteți de acord cu prețul final este suficient să ne scrieți un email și vom anula Cererea dumneavoastră. Prețul final include și taxa de rezervare (50€). Rezervarea este valabila numai după confirmarea plății taxei de rezervare.

Odată plătită taxa de rezervare transferul dumneavoastră este garantat. Taxa de rezervare nu se returnează în cazul în care anulați transferul și serviciul de transport sau nu vă prezentați.

Bagaje

Dimensiuni maxime: 70x55x30 cm; greutate maxima: 24 kg. Se asigura loc pentru un bagaj de cală pentru fiecare persoană. Durata călătoriei poate fi influențată de condițiile de trafic, meteo, starea drumurilor sau a pauzelor efectuate.

Transfer privat de persoane de la și către aeroport în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.