Divertisment și Timp Liber

Divertisment și Timp Liber la Madrid

Orașul acesta ne oferă numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. De la cele mai inedite jocuri și activități recreative, de genul paintball, jocuri de evadare sau trasee turistice și excursii în cele mai atractive zone ale Madridului, până la spectacole de teatru și operă, concerte și expoziții, evenimente culturale, ingenios puse în scenă. În plus, vă facem și câteva recomandări subiective – tot ce-i mai bun în Madrid de vizitat, de mâncat, de băut, de văzut, de citit, de dormit, de stat în liniște, de întrebat, de învățat, de încercat. Și altele. O secțiune activă, care te pune în contact cu orașul!

Călătoria cu avionul la Madrid

Durata unui zbor pe ruta București – Madrid este de circa 3 ore și 55 minute. Companiile low-cost Blue Air, Wizz Air pleacă de pe aeroportul Internațional Otopeni (Henri Coandă) și aterizează pe aeroportul Barajas. Aceste se află la o distanță de 15-20 de minute de Madrid. De pe aeroportul Henri Coandă pleacă și companiile de linie: Tarom, Lufthansa, AirFrance, KLM, Hahn Air, AlItalia, Swiss Airlines și Turkish Airlines. De pe aeroporturile din Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara și Târgu-Mureș se operează săptămânal curse spre Madrid.

Fiind vorba despre una din cele mai iubite destinații de vacanță din Europa, Madridul și cel mai rapid mijloc de transport pus la dispoziție azi, omului din diferite clase sociale, avionul, prețul biletului, cheia spre destinația mai sus menționată este „ușor instabil” pentru că un bilet cumpărat din timp ne poate scuti de o mică avere aruncată pe fereastră.

Călătoria cu autocarul la Madrid

Varianta mai ieftina de a călători spre Madrid este autocarul. Există mai multe companii care oferă transport cu autocarul până în Madrid, iar durata călătoriei diferă, între o zi jumătate și două zile jumătate în funcție de numărul de opriri și rută. Prețul unui bilet pornește de la 90 de euro.

Călătoria cu automobilul la Madrid

Turiștii hotărâți să călătorească cu mașina spre Madrid trebuie să știe, conform Google Maps, că distanța între București și Madrid este de 3339 km, parcursă în 34 ore pe ruta: București, Budapesta, Trieste, Genova, Nice, Barcelona, Zaragoza, Madrid sau 3468 km în 36 de ore pe ruta: București, Belgrad, Zagreb, Trieste, Genova, Nisa, Barcelona, Zaragoza, Madrid

Divertisment și Timp Liber la Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.