Contrabandă de scoici japoneze în Spania. Doi români arestați!

Diaspora Madrid

Contrabandă de scoici japoneze în Spania. Doi români arestați!

Calatayud, contrabanda, romani arestati, scoici japoneze

Contrabandă de scoici japoneze în Spania. Garda Civilă a confiscat peste 3.600 kilograme de scoici improprii pentru consum pe A-2 lângă Calatayud. Documentele ocupanților vehiculului nu au dovedit proveniența sau trasabilitatea produselor. Cei doi ocupanți ai dubei, de naționalitate română, au fost arestați pentru o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice.

Descoperirea încărcăturii ilegale

Membrii Detașamentului de trafic al Gărzii Civile din Calatayud au interceptat pe autostrada A-2, în apropiere de Calatayud, o dubă care transporta 3.680 de kilograme de scoici japoneze improprii consumului uman.

Incidentul a avut loc vineri, 12 aprilie, în jurul orei 08.45. Agenții au observat că furgoneta se deplasa cu un surplus de încărcătură în direcția Zaragoza. După ce au oprit vehiculul, aceștia l-au dus la podul de cântărire municipal din zona industrială Mediavega din Calatayud, unde au descoperit produsele ilegale.

Originea îndoielnică a mărfii

După ce au verificat documentele furnizate de ocupanți, care nu dovedeau originea sau trasabilitatea produsului, au fost notificate diferite organisme pentru a verifica starea mărfurilor. După ce s-a constatat că scoicile nu erau adecvate pentru consumul uman, cele 3.680 de kilograme au fost distruse în aceeași după-amiază la o societate autorizată de gestionare a deșeurilor.

Român arestat la Madrid pentru agresiune sexuală într-o saună gay!

Consecințe penale și amendă

Cei doi ocupanți ai dubei, de naționalitate română, au fost arestați pentru o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. În plus, specialiștii de la Circulație au aplicat amenzi pentru nerespectarea regulilor de transport, exces de greutate și lipsa autorizației de transport, printre altele. Amenzile totalizând peste 4.700 de euro și fiind achitate pe loc.

Românul care și-a înjunghiat soția și soacra acceptă pedeapsa cu închisoarea!

Sursa: diariodezaragoza.es

Contrabandă de scoici japoneze în Spania. Doi români arestați!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.