Român arestat la Madrid pentru agresiune sexuală într-o saună gay

Diaspora Madrid

Român arestat la Madrid pentru agresiune sexuală într-o saună gay

gay, Madrid, roman arestat, sauna, violator

Român arestat la Madrid pentru agresiune sexuală într-o saună gay. Un incident șocant a avut loc în centrul Madridului. Un cetățean român în vârstă de 26 de ani a fost arestat după ce ar fi drogat și violat un bărbat spaniol de 40 de ani împreună cu o altă persoană într-o saună gay din cartierul Malasaña.

Detalii despre Incident

Faptele au avut loc în primele ore ale dimineții de sâmbătă, 16 martie, la Sauna Paraiso(Paradis), situată pe strada Norte. Conform informațiilor disponibile, doi clienți ai saunei i-au administrat substanțe droguri celui de-al treilea, ulterior agresându-l sexual când acesta a fost inconștient.

Oportunitate de angajare la Mutua Madrid Open 2024 (nu este nevoie de experiență)!

Reacția Victimei și a Autorităților

Potrivit victimei, în timpul violului și-a recăpătat cunoștința și a strigat după ajutor. El susține că personalul de la saună nu i-a acordat niciun sprijin: „m-au trimis doar la poliție„. În cele din urmă, la fața locului au sosit ofițeri ai poliției naționale.

Ca urmare a situației descrise mai sus, ofițerii au procedat la arestarea unui cetățean român în vârstă de 26 de ani aflat în incintă, acuzat de o infracțiune de agresiune sexuală. Între timp, celălalt agresor a părăsit localul și acum este căutat.

Tragedie în Almeria: Un român își ucide fiicele și apoi se sinucide!

Consecințele Incidentului

Victima a fost transportată la Fundația Jimenez Diaz pentru tratamentul rănilor suferite. Între timp, autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce în fața justiției toți cei implicați în acest act criminal.

Român arestat la Madrid pentru agresiune sexuală într-o saună gay!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.