Tragedie în Almeria: Un român își ucide fiicele și apoi se sinucide

Diaspora Madrid

Tragedie în Almeria: Un român își ucide fiicele și apoi se sinucide

Almeria, copii, crima, tragedie

Tragedie în Almeria. Un român în vârstă de 35 de ani și-a luat viața după ce și-a ucis fiicele de doi și patru ani. În urma acestui eveniment, Garda Civilă desfășoară o anchetă intensă. Tragedia a avut loc într-o fermă din Las Alcubillas, Almeria, deși inițial se credea că a avut loc în comuna Gergal.

O Noapte Înspăimântătoare

Mama fetelor, Alina Florentina, în vârstă de 23 de ani, a fost cea care a descoperit tragedia și a alertat Garda Civilă. Aceasta a declarat că fostul ei partener le-a otrăvit pe fete și apoi s-a sinucis. Ancheta este în curs pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei.

Duminică după-amiază, Alina a devenit îngrijorată pentru că fostul ei partener nu aducea fetele. L-a sunat la telefon fără să primească răspuns. În cele din urmă, în jurul orelor 21:30, și-a sunat cumnatul (familia lui) pentru a veni cu ea. Când au ajuns la ușa fermei, au bătut din nou la ușă și au constatat că înăuntru suna telefonul.

Cum nu a răspuns nimeni, au spart ușa și au intrat înăuntru. Au găsit fetele deja moarte, iar bărbatul agonizând. În acel moment, în jurul orei 22.30, au sunat la serviciile de urgență, care au trimis Garda Civilă și o ambulanță. Serviciile de urgență nu au reușit să îl resusciteze.

Trecut Plin de Violentă

Tatăl, Ionel Cristian, în vârstă de 35 de ani, avea de doi ani un ordin de restricție împotriva Alinei, fosta sa parteneră și mama copiilor. Data procesului pentru violență domestică fusese stabilită pentru 10 aprilie. Mama avea custodia și amândoi dețineau autoritatea părintească.

Femeia era inclusă în sistemul VioGen, iar bărbatul avea un istoric de violență domestică. Aceasta a dezvăluit că a fost victima unor abuzuri grave, chiar și în timpul sarcinii.

Declarația de Impozit pe Venit 2024 în Spania: Ghid Complet!

Detalii Șocante

Anchetatorii au confirmat că tragedia s-a petrecut într-o zonă izolată, iar autoritățile au fost alertate în jurul orei 22:30. Primarul din Gergal a dezvăluit că familia locuia în apropierea gării, iar mama fetelor a fost forțată să se mute din cauza violenței.

Potrivit presei spaniole, Ionel Cristian și-ar fi ucis copiii pentru a „pedepsi-o” pe fosta parteneră.

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Regrete și Condamnare

Delegatul guvernului în Andaluzia a confirmat moartea violentă a copiilor și a exprimat profundul său regret față de această tragedie care a șocat întreaga comunitate.

Această tragedie îndoliată evidențiază nevoia continuă de sprijin și protecție pentru victimele violenței domestice și copiii acestora. Din păcate, aceasta servește ca un apel la acțiune pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Sursa: elmundo.es/andalucia

Tragedie în Almeria: Un român își ucide fiicele și apoi se sinucide


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.