Clasat cazul româncei spânzurate într-un apartament din Burgos

Diaspora Madrid

Clasat cazul româncei spânzurate într-un apartament din Burgos

Burgos, Madalina Viluta, romanca, spanzurata

Clasat cazul româncei găsită spânzurată în Burgos. Șefa Tribunalului pentru violența împotriva femeilor nr. 1 din Burgos a închis procesul deschis în iulie 2023 pentru moartea Mădălinei Viluță, o româncă de 20 de ani care a fost găsită spânzurată în apartamentul partenerului ei din Avenida del Cid. Poliția națională l-a arestat pe Miguel A.Z., bănuit că ar putea avea o responsabilitate penală, după ce s-a aflat că cei doi avuseseră o ceartă cu câteva minute înainte.

Cu toate acestea, rezultatul autopsiei a concluzionat că moartea a fost cauzată de înec suicidar. În ciuda recursului familiei, care a solicitat ca partenerul să fie interogat, Tribunalul Provincial a menținut respingerea procedurii.

Româncă arestată pentru furt la aeroportul din Palma de Mallorca

Tragedia a avut loc la 1 iulie 2023

Femeia a sunat la Poliția Națională în jurul orei 15:35 pentru a anunța că are probleme cu partenerul ei, care câteva minute mai devreme sunase și el pentru a anunța că Mădălina, cunoscută de toată lumea sub numele de Bina, se închisese în cameră cu un cuțit și era foarte supărată.

Potrivit raportului poliției, în momentul în care victima vorbea la 112, camerele de supraveghere l-au localizat pe bărbat în compania fiului său în fața blocului de la numărul 66 de pe Avenida del Cid, unde au rămas până la sosirea unei patrule.

Sursa: diariodeburgos.es

Clasat cazul româncei spânzurate într-un apartament din Burgos


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.