O româncă de 20 de ani găsită moartă după ce a sunat la 112 în Spania

Diaspora Madrid

O româncă de 20 de ani găsită moartă după ce a sunat la 112 în Spania

112, 20 de ani, Burgos, moarta, romanca, Spania

O româncă de 20 de ani găsită moartă după ce a sunat la 112 în Spania. Poliția spaniolă din Burgos a procedat sâmbătă la arestarea unui bărbat de 42 de ani, de naționalitate spaniolă, ca presupus autor al morții partenerei sale, o româncă de 20 de ani.

Actualizare 03/07/2023 00:05

Bărbatul arestat pentru moartea unei tinere românce din Burgos a fost eliberat! Autopsia efectuată duminică a stabilit că, potrivit criteriilor medicului legist, moartea femeii este „compatibilă cu sinuciderea prin spânzurare„.

De asemenea, se precizează că victima a avut traumatisme anterioare decesului, dar că „în niciun caz acestea nu sunt cauza morții”, motiv pentru care Poliția Națională l-a menținut până acum în arest preventiv pe bărbat, dar nu este acuzat de omor.

Știrea inițială

Tragedia a avut loc sâmbătă după-amiază în locuința în care locuiau de pe strada Avenida del Cid din capitala Burgos, potrivit unui comunicat al Poliției Naționale.

Potrivit relatării poliției, românca a sunat la 112 în jurul orei trei și jumătate după-amiaza. Tânăra femeie a avertizat serviciul 112 că are probleme cu partenerul său. Ulterior, chiar deținutul a fost cel care a sunat la numărul de telefon de urgență.

–> Româncă specialistă în “furturi din dragoste” arestată la Alicante!

Acesta a solicitat prezența poliției, susținând că femeia era foarte nervoasă și se închisese într-o cameră cu un cuțit.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, femeia era deja moartă. Partenerul ei a susținut că aceasta se spânzurase și că el a dat jos cadavrul.

După ce au luat primele mărturii de la vecini și pe baza probelor adunate, poliția l-a arestat pe partenerul acesteia ca fiind autorul prezumtiv al morții.

-> O româncă și fiica ei, în pragul evacuării pentru că nu au înțeles o scrisoare!

Cu condamnări anterioare

După cum a relatat poliția, bărbatul acum arestat avea un cazier anterior pentru violență împotriva fostei sale partenere. De asemenea, și persoana decedată, conform înregistrărilor poliției, fusese victima unor parteneri anteriori.

În schimb, nu exista nicio înregistrare a vreunei plângeri împotriva presupusului autor al morții sale. Bărbatul se află în arest preventiv în așteptarea procesului.

Mesaj de condoleanțe publicat de primăria orașului Burgos

Primăria orașului Burgos regretă profund și condamnă cu fermitate presupusul caz de violență masculină care a avut loc în această după-amiază în capitala Burgos, în care o rezidentă a orașului nostru a fost ucisă. D.E.P.

El Ayuntamiento de Burgos.

–> Zile libere în Spania!

Sursa: efe.com

O româncă de 20 de ani găsită moartă după ce a sunat la 112 în Spania!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.