Româncă specialistă în "furturi din dragoste" arestată la Alicante

Diaspora Madrid

Româncă specialistă în „furturi din dragoste” arestată la Alicante

arestata, furt din dragoste, metoda, romanca

Româncă specialistă în „furturi din dragoste” arestată la Alicante! Tânăra era una dintre cele mai căutate fugare din Spania. Aceasta avea 29 de mandate de arestare de la instanțe din întreaga țară. Motivele pentru care tânăra era căutată erau furtul și tâlhăria cu violență, potrivit Brigăzii Naționale de Poliție Spaniole.

Poliția națională spaniolă a arestat la Alicante o femeie în vârstă de 25 de ani și de naționalitate română, care era căutată de peste douăzeci de instanțe din întreaga țară.

Tânăra arestată ar fi făcut parte dintr-un grup itinerant dedicat comiterii de infracțiuni asupra bunurilor materiale. Femeia se specializase în ceea ce se numește „furt amoros” sau furt din dragoste, potrivit Poliției Naționale. Deținuta a fost predată Tribunalului de Justiție din Alicante.

–> Zile libere în Spania!

Agenți ai Grupului II de crimă organizată din cadrul Brigăzii provinciale a Poliției Naționale au reușit să o localizeze pe fugară în Alicante. Aceasta avea 29 de cereri judiciare de percheziție și arestare, motiv pentru care a fost arestată.

Românca arestată era căutată de instanțe din Jerez de la Frontera, Oviedo, Antequera, Arona, Cartagena, Valladolid, Vélez-Málaga, Estepona, Sevilla, Algeciras, Benidorm, Chiclana de la Frontera, Vigo, Córdoba, Marbella, Las Palmas de Gran Canaria, Málaga, Valencia, Orihuela, San Javier, San Roque și Totana, unele dintre acestea având mai multe plângeri împotriva femeii arestate.

–> Minorii de peste 16 ani vor putea călători singuri în străinătate!

Ce este metoda furtului din dragoste sau furt amoros?

Furtul din dragoste”, metoda hoților români care i-a înspăimântat pe spanioli. Victimele acestui tip de cazuri, după cum explică surse din cadrul poliției, sunt de obicei bărbați foarte în vârstă.

–> Bilete de Avion: Trucuri pentru a Găsi Cele Mai Ieftine Zboruri către România!

Aceștia sunt agresați pe stradă de o femeie care îi îmbrățișează cu multă efuziune și îi sărută chiar pe gură.Scopul este de a le smulge lanțurile de aur sau de argint de la gât. De asemenea, să nu uităm și de ceasurile de la încheietura mâinii.

Sursa: todoalicante.es

Româncă specialistă în „furturi din dragoste” arestată la Alicante


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.