Airbus produce viziere medicale prin imprimare 3D. Cele mai multe centre Airbus din Spania produc rame de viziere pin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protecţie împotriva Covid-19, a anunțat compania.

Peste 20 de imprimante 3D lucrează zi şi noapte. Sute de viziere au fost deja produse şi expediate spitalelor din vecinătatea facilităţilor de producţie ale Airbus din Spania.

se menţionează într-un comunicat.

Airbus folosește un design patentat pentru a produce ramele vizierelor, cu materiale plastice de tip PLA

Am trecut peste noapte de la realizarea de concepte aerospaţiale la echipament medical. Acest lucru face o reală diferenţă în lupta împotriva pandemiei şi nu aş putea fi mai mândru de echipele noastre care lucrează zi şi noapte la acest proiect Airbus.

a spus Alvaro Jara, şeful Airbus Protospace din Getafe, Madrid.

Cu toate că Airbus a întrerupt producţia în cele mai multe dintre unităţile sale din Spania ca urmare a decretului regal din 29 martie, angajaţii Airbus au acces în fabrici pentru a continua această activitate esenţială.

Televiziune prin internet – Best IpTv România

În proiect au mai intrat Airbus Protospace Germania, Airbus Composite Technology Centre (CTC) din Stade împreună cu reţeaua de printing 3D “Mobility goes Additive”, care sprijină echipele din Spania şi coordonează operaţiunile de colectare şi transport al vizierelor la Madrid.

Airbus este lider global în aeronautică, spaţiu şi servicii conexe.

În 2019 a generat venituri de 70 de miliarde de euro şi a avut 135.000 de angajaţi. De asemenea, Airbus oferă o gamă variată de avioane de pasageri, de la 100 la peste 600 de locuri.

Airbus mai furnizează elicoptere, aeronave-cisternă, de luptă, de transport şi pentru alte misiuni.

Airbus produce viziere medicale prin imprimare 3D

Sursa: http://stiri.tvr.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.