Spania: Transportatorii suspendă “temporar” greva după 20 de zile! Platforma Națională pentru Apărarea Transporturilor a acceptat să “suspende temporar” greva pe care acești transportatori independenți și IMM-urile au început-o pe 14 martie, urmând să o reia la momentul pe care îl vor considera oportun.

Suspendarea grevei s-a decis după 20 de zile de manifestații și după consultarea celor prezenți la celebrarea Adunării Naționale convocată de platformă organizată la o benzinărie din orașul madrilen San Fernando de Henares. La adunarea generală au participat aproximativ o sută de transportatori din toată Spania, relatează Efe.

Acest lucru ar urma să servească pentru “a lua deciziile corespunzătoare“, după cum a indicat președintele acesteia, Manuel Hernandez.

Ambasadorul României în Spania a depus scrisorile de acreditare!

Pe 14 martie, Platforma a declanșat o grevă pe termen nelimitat, pe care a menținut-o până în prezent, deoarece nu a acceptat măsurile convenite la sfârșitul lunii de către guvern cu Comitetul Național al Transportului Rutier (CNTC), printre care o reducere de 20 de cenți pe litru de carburant.

În 25 martie, platforma s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane, Raquel Sánchez, însă Hernández a asigurat că “nu s-a făcut niciun progres”, deoarece, în opinia sa, “totul se bazează pe promisiuni”. “Situația noastră este atât de gravă încât nu putem duce lipsă de soluții”, a spus el.

Vezi și:

Prețurile la gaze cresc de astăzi cu aproximativ 10% în Spania!

Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!

Ce este certificatul digital de persoană fizică în Spania și cum se obține?

Sursa: europapress.es

Spania: Transportatorii suspendă “temporar” greva după 20 de zile!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.