Spania: Transportatorii suspendă "temporar" greva după 20 de zile!

Diaspora Madrid

Spania: Transportatorii suspendă „temporar” greva după 20 de zile!

greva, platforma, Spania, suspendata, transport, transportatori

Spania: Transportatorii suspendă „temporar” greva după 20 de zile! Platforma Națională pentru Apărarea Transporturilor a acceptat să „suspende temporar” greva pe care acești transportatori independenți și IMM-urile au început-o pe 14 martie, urmând să o reia la momentul pe care îl vor considera oportun.

Suspendarea grevei s-a decis după 20 de zile de manifestații și după consultarea celor prezenți la celebrarea Adunării Naționale convocată de platformă organizată la o benzinărie din orașul madrilen San Fernando de Henares. La adunarea generală au participat aproximativ o sută de transportatori din toată Spania, relatează Efe.

Acest lucru ar urma să servească pentru „a lua deciziile corespunzătoare„, după cum a indicat președintele acesteia, Manuel Hernandez.

Ambasadorul României în Spania a depus scrisorile de acreditare!

Pe 14 martie, Platforma a declanșat o grevă pe termen nelimitat, pe care a menținut-o până în prezent, deoarece nu a acceptat măsurile convenite la sfârșitul lunii de către guvern cu Comitetul Național al Transportului Rutier (CNTC), printre care o reducere de 20 de cenți pe litru de carburant.

În 25 martie, platforma s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane, Raquel Sánchez, însă Hernández a asigurat că „nu s-a făcut niciun progres”, deoarece, în opinia sa, „totul se bazează pe promisiuni”. „Situația noastră este atât de gravă încât nu putem duce lipsă de soluții”, a spus el.

Vezi și:

Prețurile la gaze cresc de astăzi cu aproximativ 10% în Spania!

Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!

Ce este certificatul digital de persoană fizică în Spania și cum se obține?

Sursa: europapress.es

Spania: Transportatorii suspendă „temporar” greva după 20 de zile!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.