Un băiețel în vârstă de 3 ani a murit în această după-amiaza de vineri, 1 aprilie, după ce a fost călcat de un autobuz. Incidentul a avut loc în Terminalul 4 al Aeroportului Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Autobuzul de pe linia 200, care aparține Companiei Municipale de Transport (EMT) se apropia în acel moment de stația sa.

Tragedia a avut loc după ora 15:00, când, din motive care sunt încă în curs de cercetare, un băiețel de 3 ani, care se afla într-un cărucior de bagaje, a căzut pe carosabil. În acel moment trecea un autobuz, iar șoferul nu a putut să-l evite și a trecut peste el.

Antibullying cultural în diaspora şi rural. Proiect al Asociației „Lume Bună”

Ca urmare, copilul a murit pe loc. Medicii ajunși la locul incidentului nu au reușit să salveze viața băiatului. Un psiholog și o echipă medicală au asistat-o pe mamă și pe bunică.

Canale TV românești online, pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!

Ofițerii de la Poliția Științifică a Poliției Municipale din Madrid au desfășurat un cort în zonă și au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestui eveniment fatal. Familia băiețelului este de origine mauritană și erau în trecere prin Madrid. Primăria le va oferi acestora o locuință temporară până când restul rudelor vor ajunge în oraș.

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.