Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!

Diaspora Madrid

Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!

aeroport, autobuz, baietel, Barajas, copil, Madrid, mort

Un băiețel în vârstă de 3 ani a murit în această după-amiaza de vineri, 1 aprilie, după ce a fost călcat de un autobuz. Incidentul a avut loc în Terminalul 4 al Aeroportului Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Autobuzul de pe linia 200, care aparține Companiei Municipale de Transport (EMT) se apropia în acel moment de stația sa.

Tragedia a avut loc după ora 15:00, când, din motive care sunt încă în curs de cercetare, un băiețel de 3 ani, care se afla într-un cărucior de bagaje, a căzut pe carosabil. În acel moment trecea un autobuz, iar șoferul nu a putut să-l evite și a trecut peste el.

Antibullying cultural în diaspora şi rural. Proiect al Asociației „Lume Bună”

Ca urmare, copilul a murit pe loc. Medicii ajunși la locul incidentului nu au reușit să salveze viața băiatului. Un psiholog și o echipă medicală au asistat-o pe mamă și pe bunică.

Canale TV românești online, pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!

Ofițerii de la Poliția Științifică a Poliției Municipale din Madrid au desfășurat un cort în zonă și au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestui eveniment fatal. Familia băiețelului este de origine mauritană și erau în trecere prin Madrid. Primăria le va oferi acestora o locuință temporară până când restul rudelor vor ajunge în oraș.

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.