Prețurile la gaze cresc de astăzi cu aproximativ 10% în Spania!

Diaspora Madrid

Prețurile la gaze cresc de astăzi cu aproximativ 10% în Spania!

gaz, majorare, preț, scumpire, Spania, tarif

Prețurile la gaze cresc de astăzi cu aproximativ 10% în Spania! Dublu față de cât a anunțat guvernul spaniol. Da, ați citit bine, cu aproximativ 10%, și nu este păcăleală de 1 aprilie!

Tarifele reglementate la gaz (TUR) vor crește începând de astăzi, vineri, în medie cu 10% față de cele în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Deși ministrul pentru Tranziție Ecologică, Teresa Ribera, a declarat marți, după ședința de guvern, că majorarea va fi de maximum 5%.

În mod curios, aceeași cifră a fost repetată ieri de secretarul de stat pentru energie, Sara Aagesen, la un eveniment cu sectorul energetic și în condițiile în care Monitorul Oficial publicase deja noile rate care intră în vigoare mâine, după revizuirea trimestrială corespunzătoare.

Un băiețel a murit după ce a fost lovit de un autobuz pe aeroportul din Madrid!

Adevărul este că, după cum a putut verifica ziarul ABC.ES, TUR 1 (consum anual mai mic de 5.000 kWh) este majorat cu 9,24% (partea variabilă); TUR 2 (consum anual între 5.000 kWh și 15.000 kWh), cu 9,94%; și TUR 3 (consum anual între 15.000 kWh și 50.000 kWh), cu încă 10,53%.

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Pentru a dilua creșterea bruscă a tarifelor, ministerul condus de Teresa Ribera vorbește doar despre o creștere a „facturii anuale” de 6,93%, fără taxe, pentru „consumatorii obișnuiți” de TUR 1, TUR 2 și TUR 3 față de tarifele actuale. Astfel, creșterea pentru consumatorii TUR 1 este de 5,91%, 7,24% pentru TUR 2 și 7,92% pentru TUR 3.

Expoziție de pictură cu artiști români la Madrid – Romanian Art Today 2022

Trebuie amintit că tarifele în vigoare de la 1 ianuarie au crescut deja cu încă 10% în medie și au fost publicate în ziua de Crăciun.

Sursa: abc.es

Prețurile la gaze cresc de astăzi cu aproximativ 10% în Spania!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu