O platformă a Sectorului Transporturi din Spania cheamă la grevă generală

Diaspora Madrid

O platformă a Sectorului Transporturi din Spania cheamă la grevă generală

14 martie, greva generala, platforma, sector, Spania, transport

O platformă a Sectorului Transporturi din Spania cheamă la grevă generală. Platforma pentru Apărarea Sectorului Transporturilor cheamă la o grevă națională pe 14 martie. Aceștia susțin că 90% dintre companiile de transport se află într-o situație de faliment economic total.

După ce s-a consultat cu companiile din sectorul Transporturi la nivel național – unde s-au organizat mai multe întâlniri în diferite comunități autonome – Platforma pentru apărarea sectorului transporturilor și-a încheiat călătoria sâmbăta aceasta la Madrid.

Acolo, a reunit mii de lucrători și companii care au votat cu majoritate pentru a declanșa o grevă pe termen nelimitat începând din data de 14 martie și a făcut apel la „toate tipurile de transport din toate zonele” să se alăture.

Într-un comunicat, ei spun că mingea este acum în terenul Ministerului Transporturilor: „Până pe 14 martie, ministerele competente au timp să se așeze la masă și să negocieze cu reprezentanții acestei organizații și să ajungă la înțelegerile necesare pentru a fi publicate în BOE, și doar așa greva va fi suspendată„, rezumă ei.

Vezi și:

George Gabriel Bologan, a fost numit ambasadorul României în Spania!

Cea mai bună strategie de marketing. Magazinele și supermarketurile din Spania limitează vânzarea de ulei de floarea-soarelui

Revendicările acestei platforme se concentrează pe implementarea unor măsuri de îmbunătățire a situației grave prin care, spun ei, trec transportatorii din Spania. „90% dintre companiile de transport se află într-o situație de faliment economic total, iar condițiile de muncă sunt total precare în toate sensurile. Aceste condiții sunt plătite direct de către toți șoferii salariați și le vom apăra împotriva pretențiilor formulate„.

O platformă a Sectorului Transporturi din Spania cheamă la grevă generală


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.