Cea mai bună strategie de marketing. Magazinele și supermarketurile din Spania limitează vânzarea de ulei de floarea-soarelui

Diaspora Madrid

Cea mai bună strategie de marketing. Magazinele și supermarketurile din Spania limitează vânzarea de ulei de floarea-soarelui

floarea soarelui, magazine, marketing, Spania, strategie, supermarketuri, ulei

Cea mai bună strategie de marketing. De la hârtia igienică în extincție a venit vaccinul miraculos care urma să ne salveze de măști, dar s-a anunțat o mare pană de curent și oamenii au cumpărat aragazuri de camping și lanterne. Acum, cu uleiul de floarea-soarelui, se anunță războaie pe culoarele din magazinele și supermarketurile din Spania.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a dus la creșterea prețurilor la diverse materii prime și produse. În plus, consumatorii se tem de o eventuală penurie a anumitor produse alimentare. Produse importate din ambele țări pe care le stochează deja, cum este cazul uleiului de floarea-soarelui. Confruntate cu acest scenariu, unele supermarketuri au început să își limiteze vânzările în Spania, printre care Mercadona, Makro și Eroski.

Unele companii de distribuție alimentară „adoptă măsuri de limitare a vânzării de ulei de floarea-soarelui din cauza comportamentului atipic al consumatorilor care a avut loc în ultimele ore„, potrivit Asociației spaniole a distribuitorilor, autoservirii și supermarketurilor (Asedas).

Vezi și:

Primăria Madridului suspendă temporar colectarea de donații pentru Ucraina

Ce trebuie să ştii dacă îţi duci copilul la şcoală în Spania

Alocație pentru copii în Spania. Cum o soliciți dacă părintele lucrează legal!

De asemenea, Asedas le-a reamintit consumatorilor că Spania este principalul producător mondial în câteva dintre familiile de produse care alcătuiesc categoriile de grăsimi vegetale, cum ar fi uleiul de măsline.

Astfel, aceasta încearcă să calmeze consumatorii prin oferirea de produse alternative. De asemenea, asociația a susținut că „lanțul alimentar spaniol este extraordinar de eficient și are o capacitate suficientă pentru a aproviziona piața cu aceste produse„.

Spania importă din Ucraina 60% din uleiul de floarea-soarelui

Mai exact, Spania cumpără anual din Ucraina aproximativ 500.000 de tone de ulei de floarea-soarelui și 233.000 de tone de turte de floarea-soarelui. Acest lucru i-a determinat pe mulți consumatori să se teamă de penurie, precum și de o creștere a prețurilor pe termen scurt, motiv pentru care au decis să facă stocuri.

Cea mai bună strategie de marketing. Magazinele și supermarketurile din Spania limitează vânzarea de ulei de floarea-soarelui


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.