Româncă ucisă în Spania după ce întreținuse relații sexuale cu un senegalez

Diaspora Madrid

Româncă ucisă în Spania după ce întreținuse relații sexuale cu un senegalez

romanca, senegalez, sex, Spania, ucisa

Româncă ucisă în Spania după o partidă de sex. Garda Civilă din Almeria a arestat duminică dimineața un bărbat de 30 de ani în orașul Roquetas de Mar pentru că a strangulat o femeie de 44 de ani cu care întreținuse relații sexuale. Potrivit anchetatorilor, nu există indicii asupra unei legături sentimentale între presupusul autor al infracțiunii și victimă.

Tragedia a avut loc, duminică, 8 ianuarie 2023, la primele ore ale dimineții. Agenții de poliție l-au arestat pe bărbat la domiciliul victimei, care a mărturisit că a strangulat-o după ce a făcut sex cu ea. Deținutul, de origine senegaleză, a fost găsit în locuința femeii ucise. El a mărturisit că a ucis-o prin strangulare imediat după ce a făcut sex cu ea.

Nu a existat nicio relație romantică între victimă și criminal, deși acesta avea antecedente de violență domestică cu o altă femeie. Se analizează dacă victima a fost sau nu implicată în prostituție și dacă acest lucru ar putea avea legătură cu tragicul eveniment.

Garda Civilă a deschis o anchetă asupra faptelor, dar pentru moment principala ipoteză nu este cea a unei crime sexiste, deși aceasta s-ar putea schimba în funcție de investigații.

Cine va beneficia de ajutorul de 200 de euro al planului anti criză din Spania?

Fiul femeii a auzit cum mama sa era ucisă fără să poată împiedica acest lucru

Ionuț, fiul româncei de 44 de ani ucisă la Roquetas de Mar, în Almeria, a auzit cum mama sa era ucisă în camera alăturată, fără a putea face nimic pentru a împiedica acest lucru. El a fost cel care a alertat Garda Civilă despre ceea ce se întâmpla.

Era în jur de ora cinci dimineața. Am auzit-o pe mama mea strigând și am încercat să ies. Ucigașul încuiase ușa ca să nu pot intra. Am chemat Garda Civilă, care a trebuit să spargă ușa de la intrare pentru a putea intra și a-l aresta„, a explicat el în declarații pentru agenția EFE.

Ionuț, nu știe dacă ucigașul „s-a strecurat pe ușă sau dacă mama lui a deschis-o„. În acel moment, el dormea și nu l-a văzut intrând. Fiul victimei nu avea nicio relație în afară de faptul că îl cunoștea din vedere. De altfel, Ionuț spune că se întâmpla foarte des să îl vadă căutând prin gunoiul din tomberoane în cartier.

Victima, Nina, era născută în România, dar se stabilise în Roquetas de Mar cu mulți ani în urmă. Aceasta locuia împreună cu fiul ei într-un apartament pe strada Calle de las Palmeras. A lucrat în diferite depozite și sere din zonă. De ceva timp era șomeră și în ultima vreme „lucra acasă„.

Acum, fiul ei nu știe ce se va întâmpla cu trupul mamei sale, care a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Almeria pentru autopsie.

Acte necesare pentru alocaţia de stat copiilor născuţi în străinătate!

Surse: rtve.es / Blog DiasporaMadrid.com

Româncă ucisă în Spania după ce întreținuse relații sexuale cu un senegalez


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.