Român arestat în Spania pentru profanare de morminte din două cimitire!

Diaspora Madrid

Român arestat în Spania pentru profanare de morminte din două cimitire(video)

Alicante, Elda, Petrer, profanare morminte, roman arestat, Spania

Român arestat în Spania pentru profanare de morminte din două cimitire! O operațiune comună a Poliției Naționale și a Gărzii Civile a dus la arestarea unui român acuzat de 40 de furturi în cimitirele din Elda și Petrer. Prejudiciul cauzat se ridică la 20.000 de euro.

Poliția Națională și Garda Civilă din Alicante au arestat un bărbat de 35 de ani care a furat 70 de bucăți de alamă din nișele din cimitir pentru a le vinde la fier vechi.

Ancheta a fost inițiată la 25 martie de către echipa ROCA a Gărzii Civile din Ibi, având în vedere alarma socială provocată de furturi. Situația a fost semnalată de multe familii după ce acestea și-au vizitat decedații în cimitirele afectate.

Ziua cărții sărbătorită la Universitatea Complutense de la Madrid!

Ancheta s-a încheiat la 6 aprilie cu arestarea bărbatului, în vârstă de 35 de ani și de naționalitate română. Bărbatul, care avea antecedente pentru fapte similare, escalada în timpul nopții zidurile cimitirelor pentru a fura apoi obiecte ornamentale, în special piese de alamă.

Agenții au reușit să recupereze și să restituie proprietarilor toate obiectele furate. Românul le vânduse în diferite depozite de fier vechi. Bărbatul, a fost prezentat în fața instanței din Elda, și se află în stare de libertate provizorie cu acuzații.

Deși obiectele furate nu aveau o valoare economică ridicată din cauza metalului din care erau confecționate, prejudiciul cauzat se ridică la 20.000 de euro, fără a lua în calcul și daunele morale aduse familiilor afectate.

Român arestat în Spania pentru profanare de morminte din două cimitire(video)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.