Final tragic pentru un cuplu român găsit mort de fiul Anei la Malaga

Diaspora Madrid

Final tragic pentru un cuplu român găsit mort de fiul Anei la Malaga

cuplu mort, Malaga, roman, Romani in Spania, Spania

Final tragic pentru un cuplu român din Spania! O tragedie a lovit comunitatea românească din Torre del Mar, Malaga, după ce o femeie și un bărbat au fost găsiți morți. Potrivit Poliției Naționale, ancheta a fost deschisă pentru a clarifica circumstanțele morbide care au dus la decesul celor doi.

Identități Confirmate: Ana, Îngrijitoare de Bătrâni și Partenerul Ei

Femeia, identificată ca Ana, o româncă în vârstă de 57 de ani, a fost găsită moartă în imobilul în care locuia împreună cu partenerul ei de anul trecut. Apartamentul este situat pe strada Doctor Fleming din Velez-Malaga.

Fiul femeii a sunat la Serviciul de Urgențe 112 din Andaluzia alertându-i de moartea acesteia. La fața locului au fost chemate serviciile medicale 061 și Poliția Națională.

Citește și: Sectorul ospitalității din Madrid este ținta unui nou val de jafuri. Bunurile furate ajung în România!

Descoperiri Macabre în Două Locații

Se pare că femeia, o îngrijitoare de bătrâni, nu se prezentase la serviciu la ora 7 dimineața. Astfel, l-au sunat pe fiul ei, care a mers la casă să o caute și a constatat rezultatul fatal. Femeia a fost găsită într-una dintre camerele casei cu fața în sus și cu semne de strangulare.

Dacă te interesează: Zile libere în Spania în 2024 sau Zile Libere în România în 2024!

Având în vedere că partenerul sentimental al mamei sale nu se afla acasă, tânărul a mers la o altă casă unde bărbatul obișnuia să lucreze. Aceasta este situată pe strada Ribera del Duero, la o scurtă distanță de domiciliul cuplului. Acolo, tânărul a găsit și cadavrul bărbatului, de aceeași vârstă și naționalitate ca și mama sa, cu urme de spânzurare.

Suspiciuni și Așteptarea Autopsiilor

Primele indicii sugerează că Ana ar fi fost strangulată, iar bărbatul și-ar fi luat viața după părăsirea casei. Cu toate acestea, autoritățile avertizează cu prudență, menționând că investigația este încă deschisă. Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Malaga pentru autopsii, care vor stabili cauzele exacte ale ambelor decese.

Vezi și: Permis românesc în Spania! Valabilitate, Preschimbare și Verificare!

Cuplu Aparent Fericit, Tragedia Neașteptată

Cuplul călătorise în România de Crăciun, iar apropiații susțin că păreau a fi „un cuplu fericit” și „fără probleme”. Însă, tristețea și întrebările rămân, iar comunitatea a fost șocată de acest eveniment tragic. Cu toate acestea, detalii suplimentare vor trebui așteptate până la finalizarea anchetei.

Important: Sandu Denisa Florina, tânăra româncă dată dispărută la Barcelona!

Sursa: elespanol.com

Final tragic pentru un cuplu român găsit mort de fiul Anei la Malaga


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu