Sandu Denisa Florina, tânără româncă dispărută după ce nu a mai ajuns acasă din Barcelona

Diaspora Madrid

Sandu Denisa Florina, tânără româncă dispărută după ce nu a mai ajuns acasă din Barcelona

Barcelona, disparuta, Sandu Denisa Florina

Sandu Denisa Florina, în vârstă de 21 de ani, a fost dată dispărută după ce nu a mai urcat în avionul programat să o aducă de la Barcelona, Spania, în România, la data de 7 ianuarie. Anunțul a fost făcut de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Într-un comunicat IPJ Constanța, evidențiază că Denisa trebuia să revină în România în acea zi, în jurul orei 09:10. Din motive necunoscute, tânăra, nu a fost prezentă la îmbarcare.

Alarma și apelul la sprijin

Familia și prietenii au devenit îngrijorați când nu au reușit să ia legătura cu Denisa, declanșând astfel o alertă în comunitate. Tânăra este descrisă ca având o înălțime de 1,60 m, greutatea de aproximativ 50 kg, cu păr șaten, creț, și ten măsliniu. În ziua dispariției, purta o geacă neagră, blugi negri, și avea asupra sa un rucsac negru.

Vezi: Calendarul Cu Sărbători Legale și Zile Libere în 2024 din Spania!

Apel la colaborare

Autoritățile solicită sprijinul cetățenilor în găsirea Denisei. Orice persoană care poate oferi informații despre locația sau starea ei este îndemnată să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze direct Dispeceratului I.P.J. Constanța la numărul de telefon 0241.611.364.

Revelionul 2024 la Leganes, Madrid: Fără Petrecere și Fără Bani!

Fiecare informație poate fi crucială pentru găsirea tinerei dispărute. Comunitatea românilor din Spania este îndemnată să se mobilizeze în sprijinul familiei Sandu Denisa Florina în aceste momente dificile.

Vezi mai multe știri despre Români în Spania AICI!

Sursa: IPJ CONSTANȚA


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu