Dispărut în Spania CULBECE NECULAI CRISTIAN

Dispărut în Spania, căutat de Garda Civilă și Poliția Română. Garda Civilă îl caută pe Neculai Cristian Culbece, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din România, care a dispărut în orașul Igea, provincia La Rioja.

Bărbatul, care nu a mai fost văzut de la 21 iunie, este cu părul închis la culoare, 1,70 metri înălțime și are nasul plat și ochii căprui și îngustați. În momentul dispariției, el purta pantaloni albaștri, după cum a informat SOS Desaparecidos.

De asemenea, Poliția Română a emis o alertă pentru a încerca să găsească persoana ce a dispărut în Spania.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanei dispărute sunt rugate să sune la numerele: +34 642 650 775 / +34 649 952 957 sau trimite o sesizare pe pagina Poliției Române AICI.

Dispărut în Spania, căutat de Garda Civilă și Poliția Română


Articole Recomandate:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.