Arestați tatăl și soțul unei minore, pe care o forțau să cerșească la Madrid

Diaspora Madrid

Arestați tatăl și soțul unei minore, pe care o forțau să cerșească la Madrid

arestati, bere, Madrid, minora 15 ani, sot, Spania, tata

Arestați tatăl și soțul unei minore de 15 ani, după ce au obligat-o să cerșească în fața unui supermarket. Cele trei persoane implicate sunt cetățeni români și fapta s-a petrecut în cartierul Salamanca din capitala Spaniei. Minora își petrecea întreaga zi la ușa magazinului cerșind bani, în timp ce rudele ei beau bere.

Poliția Națională spaniolă a arestat doi bărbați, cetățeni români, acuzați că au obligat o minoră să cerșească în fața unui supermarket Carrefour din Madrid.

Fapta s-au petrecut vineri, 17 februarie 2023. Un apel la 091 alerta asupra situației unei adolescente care cerșea în fața unui supermarket de pe strada Villanueva. Fata stătea ore în șir la intrarea în local și cerea clienților monede cu un pahar de plastic.

Deplasându-se la fața locului, agenții de poliție au stat de vorbă cu minora. Fata le-a spus că cerșea la ordinul a două rude care se aflau la doar câțiva metri distanță.

Vezi și: Gândacul de bălegar aprobat ca aliment pentru consum în Europa!

Fata la ușa magazinului cerșind bani, în timp ce rudele la băut bere

Cei doi bărbați, de naționalitate română și cu vârste de 34 și 23 de ani, consumau bere într-un local la câțiva metri distanță. Cei doi au negat inițial în fața polițiștilor relația de rudenie cu adolescenta. În cele din urmă, au recunoscut că sunt tatăl și soțul fetei și au fost arestați sub acuzația de exploatare a unui minor în scopul cerșetoriei.

Minora a fost internată într-un centru de plasament al Comunității din Madrid. Tatăl minorei are 28 de dosare la poliție, potrivit aceleiași surse.

Blog DiasporaMadrid.com

Arestați tatăl și soțul unei minore, pe care o forțau să cerșească la Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.