Supermarketuri online în Spania de unde puteți face cumpărăturile!

Diaspora Madrid

Supermarketuri online în Spania de unde puteți face cumpărăturile!

Amazon, Carrefour, cumparaturi, Dia, El Corte Ingles, Lidl, Mercadona, online, reduceri, Spania, supermarketuri

Supermarketuri online în Spania! Numărul de consumatori care preferă cumpărăturile online este în creștere semnificativă, iar acest lucru este logic datorită confortului pe care îl reprezintă. În Spania există multe supermarketuri online de succes. Acestea servesc drept exemplu pentru a lua măsuri și a intra în lumea marketingului digital.

În timpurile actuale, este important și necesar să ai o prezență online. Comerțul electronic câștigă din ce în ce mai multă cotă de piață.

De la începutul pandemiei, supermarketurile au fost nevoite să accelereze în ceea ce privește comerțul electronic. Cererea online, declanșată de izolare și de teama de contagiune, i-a luat prin surprindere pe mulți comercianți. Însă, un an mai târziu lucrurile s-au schimbat. Principalele lanțuri spaniole au făcut un efort considerabil pentru a îmbunătăți semnificativ acest serviciu.

Lista cu cele mai valorate supermarketuri online din Spania

La realizarea listei cu clasamentul celor mai bune magazine alimentare online, am evaluat foarte pozitiv acele magazine care au produse proaspete, congelate, ambalate, etc. În plus, dacă oferă servicii în toată Spania sau într-un număr mare de locații. Atenție, lista este în ordine aleatorie!

Vezi și de unde putem cumpăra produse românești online în Spania!

Alcampo Spania

Dacă alegeți livrarea standard atunci aceasta ajunge în termen de 24 de ore în zona pe care o selectați. Acest serviciu funcționează de luni până sâmbătă, costul de livrare este de 7 euro și nu necesită o sumă minimă.

7 – 9,90 euro, dar se livrează în termen de 2 ore de la plasarea comenzii. Cu condiția ca aceasta să fie plasată înainte de ora 20:00. Acest serviciu este oferit numai în supermarketurile din Madrid.

O altă opțiune este să plasați comanda online, dar să o ridicați în parcare în termen de două ore. Costul este de 3 euro. Sau să o ridicați din zona special aranjată din interiorul magazinelor sale.

Site-ul web: https://www.alcampo.es/

Mercadona Spania

Livrarea la domiciliu poate fi solicitată chiar în magazin. Costul acestui serviciu este de 4,21 euro. În zona caselor de plătit vă informează cu privire la orele în care sunt disponibile livrările.

De asemenea, prin intermediul magazinului lor online este posibilă finalizarea unei comenzi, deși cu unele limitări. Mai întâi trebuie să introduceți codul poștal și să vă creați un cont, deoarece nu livrează în toate destinațiile. Raza maximă este de 10 kilometri. În plus, există o valoare minimă a comenzii de 50 de euro, cu un cost maxim de expediere de 7,21 euro. Cu toate acestea, este disponibil doar pentru anumite coduri poștale.

De asemenea, de la izolarea din 2020, Mercadona permite efectuarea de cumpărături prin telefon în acele coduri poștale în care nu există opțiunea de cumpărături online. Există, de asemenea, opțiunea de a face cumpărături de pe telefonul mobil sau de pe tabletă prin descărcarea aplicației Mercadona.

Site-ul web: https://www.mercadona.es

Carrefour Spania

Marca franceză este una dintre cele mai avansate în materie de vânzări online. Fie din supermarketul propriu-zis, fie din magazinul online. Puteți comanda cumpărăturile săptămânale cu livrare la domiciliu, printre alte opțiuni de colectare.

Costurile de livrare sunt gratuite pentru cumpărăturile de alimente de peste 120 de euro, plătind cu cardul de credit PASS. Pentru comenzi mai mici, costul este de 4,70 euro pentru livrări pe o rază de maximum 13 kilometri de la centrul comercial. Pentru destinațiile mai îndepărtate, prețul variază.

Site-ul web: https://www.carrefour.es

Dia Spania

Dia are un serviciu de livrare la domiciliu pentru comenzi atât în magazinele sale fizice, cât și pe site-ul său. Pentru online este necesară înregistrarea. Costul este de 6 euro pentru cumpărături mai mici de 70 de euro și gratuit pentru cumpărături de 70 de euro sau mai mult.

Livrarea este oferită în orașe precum Barcelona, Madrid, Mallorca, Valencia, Bilbao, Sevilla și Malaga, deși fiecare centru poate oferi acest serviciu în zonele de influență din apropiere.

Site-ul web: https://www.dia.es

Lidl Spania

Deocamdată, lanțul german are vânzări online doar pentru produsele din bazar, dar nu și pentru alimente. Taxa generală de livrare este de 3,99 euro. Pentru articolele voluminoase sau delicate, sunt disponibile suplimente.

Site-ul web: https://www.lidl.es

Hipercor și Supercor

El Corte Ingles Spania le permite clienților acestor magazine să cumpere alimente online, fie pentru a le primi acasă, fie pentru a le ridica la punctele Click&Collect. Această ultimă opțiune este gratuită dacă comanda depășește 30 de euro.

Are o aplicație și un site web foarte ușor de utilizat. Este posibil să găsiți oferte bune și reduceri incredibile. Livrează comenzile în mai puțin de 12 ore de la finalizarea achiziției și livrează duminica până la prânz.

În cazul în care comanda de livrare la domiciliu depășește 120 de euro sau 100 de euro pentru plățile cu cardul de credit al magazinului, livrarea este gratuită.

Site-uri web: https://www.elcorteingles.es / https://www.hipercor.es / http://www.supercor.es/supercor/

Amazon Spania

Amazon este unul dintre cele mai recunoscute supermarketuri online, cu o gamă largă de produse și prețuri foarte competitive. Are o bună reputație în ceea ce privește serviciile pentru clienți și livrarea.

Cel mai interesant serviciu este Amazon Prime Fresh. Amazon Fresh are produse proaspete și puteți alege ora de livrare înainte de a plasa comanda. Cu toate acestea, Amazon Prime Fresh este disponibil doar în Madrid, Barcelona și în orașele din jur.

Site-ul web: https://www.amazon.es

Eroski Spania

Lanțul basc dispune de intervale orare pentru gestionarea comenzilor de livrare la domiciliu. Fiecare interval orar are propriile costuri de livrare. Între orele 10.00 și 18.00, se plătește 3,95 euro pentru transport. Înainte de ora 10.00 sau după ora 18.00, se plătește cu un euro mai mult, 4,95 euro.

Comenzile expres sunt livrate în următoarele două ore și automat taxa de livrare crește cu încă un euro, până la 5,95 euro, deși nu este necesară o sumă minimă de achiziție. Clienții cu un card Eroski care fac cumpărături de peste 140 de euro beneficiază de livrare gratuită.

Site-ul web: https://supermercado.eroski.es/

Alte supermarketuri online

  • Condis online Catalonia: https://www.condisline.com

Supermarketuri online în Spania de unde puteți face cumpărăturile!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.