Videoconferință cu reprezentanții comunității românești din Spania (12 aprilie)

Diaspora Madrid

Videoconferință cu reprezentanții comunității românești din Spania și vizita la Catedrala Episcopală Ortodoxă din Madrid

Ambasada Romaniei, Comunitatea Romaneasca, Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei, George Gabriel Bologan, Madrid, online, reprezentanti, Spania, videoconferinta

Videoconferință cu reprezentanții comunității românești din Spania și vizita la Catedrala Episcopală Ortodoxă din Madrid. La început de mandat, ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Gabriel Bologan, are deosebita plăcere de a invita membrii comunității românești din Spania la o reuniune, în format online, la data de 12 aprilie (marți), ora 18.30, se precizează într-un comunicat.

Obiectivul acestei întrevederi urmărește stabilirea unui dialog constant și constructiv cu membrii comunității românești din Spania pentru a găsi împreună cele mai bune și rapide soluții la toate problemele întâmpinate pe plan local.

Tabletele de iod vândute în farmacii sunt eficiente împotriva radiațiilor?

La reuniune vor fi prezenți inclusiv șefii oficiilor consulare ale României din Spania. De asemenea, și cei doi atașați pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României la Madrid.

Sărbători legale în Spania. Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

Pentru a participa la reuniune, persoanele interesate sunt rugate să transmită un e-mail la adresa [email protected], până la data de 11 aprilie, ora 18.00. Ulterior, vor primi, prin e-mail, detaliile de conectare. Menționăm că platforma de comunicare permite accesul a maxim 100 de persoane.

Ambasadorul George Gabriel Bologan s-a întâlnit cu Preasfințitul Părinte Episcop Timotei al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei

Ambasadorul George Gabriel Bologan s-a întâlnit cu Preasfințitul Părinte Episcop Timotei al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei

Cu prilejul vizitei la Catedrala Episcopală Ortodoxă din Madrid, ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Gabriel Bologan, a avut o întrevedere cu Preasfințitul Părinte Episcop Timotei al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei.

Plățile Bizum trebuie să fie declarate autorităților fiscale spaniole? Ce este Bizum?

Discuțiile au vizat, prioritar, situația comunității de români din Spania și colaborarea misiunii diplomatice cu bisericile românești în vederea identificării de soluții practice la problemele întâmpinate de cetățenii români pe plan local.

Ce este certificatul digital de persoană fizică în Spania și cum se obține?

„Biserica reprezintă unul dintre pilonii de bază ai păstrării, afirmării și dezvoltării identității românilor din străinătate. Nu putem vorbi despre o viață morală, civică, socială și culturală a membrilor comunității fără rolul decisiv al bisericilor românești de toate confesiunile, mai ales în această perioadă marcată de riscuri și frământări, în care efectele pandemiei și ale războiului de la granițele țării noastre își fac simțită prezența la nivelul societăților europene. Slujitorii altarelor și dascălii au fost mereu considerați apostoli ai neamului, iar în misiunea sa, Biserica, pe lângă a oferi omului un sens transcendental, a educat caractere și format personalități”, a menționat noul ambasador al României în Spania.

Sursa: AMBASADA ROMÂNIEI în Regatul Spaniei

Videoconferință cu reprezentanții comunității românești din Spania și vizita la Catedrala Episcopală Ortodoxă din Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.