Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe o șosea în Spania

Diaspora Madrid

Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe șosea, după un accident în Murcia, Spania

accident rutier, Murcia, reglare de conturi, roman decapitat, Spania

Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe șosea. La locul accidentului, care s-a produs pe AP-7 lângă Los Alcázares, San Javier, s-au deplasat agenți ai poliției locale, unde au găsit două cadavre mutilate și goale. Victimele, se aflau în afara vehiculului și corpurile lor erau de nerecunoscut, transmite LIBERTATEA.RO, preluat de DiasporaMadrid.com.

Goi pe asfalt, cu semne că ar fi fost târâți și unul dintre ei decapitat. Așa au fost găsite cadavrele a doi tineri, un albanez și un român, ambii în vârstă de 24 de ani. Accidentul a avut loc vineri în zori, la ora 5.30, pe autostrada AP-7, lângă ieșirea Los Narejos, în Los Alcázares.

Două vehicule au fost implicate în accident. Șoferul uneia dintre mașini, un break Peugeot, circula pe autostradă în direcția Cartagena. După cum a explicat, un camion, care mergea în direcția opusă, a aprins intermitent luminile, dând flashuri, ca avertisment.

Alerta camionagiului a avut legătură cu prezența unui vehicul negru care era oprit pe drum cu luminile stinse, puțin mai în față. Șoferul din Peugeot nu a înțeles-o în acel moment și s-a ciocnit cu partea din spate a unei alte mașini, aparent un Opel Insignia.

Impactul a fost atât de violent încât ambele mașini au fost deplasate la câțiva metri de locul în care s-a produs accidentul și aruncate de pe șosea. Au urmat apoi mai multe apeluri la 112 cu privire la accident și avertismente că două persoane erau întinse pe autostradă.

Corpurile au fost ulterior transferate la Institutul de Medicină Legală, unde un raport criminalistic va dezvălui cauzele deceselor.

Șoferul celuilalt turism implicat a fost rănit ușor și a fost dus la spitalul Los Arcos din San Javier.

Accidentul mortal din Los Alcazares ar putea ascunde o dublă crimă!

Garda Civilă a preluat ancheta și principala ipoteză cu care lucrează agenții este că unul dintre vehicule a suferit o avarie mecanică în mijlocul drumului, cei doi ocupanți ai acestuia au ieșit și cealaltă mașină, care venea din spate, i-a lovit în plin.

Anchetatorii nu exclud faptul ca un alt vehicul a participat la accidentul inițial și ar fi părăsit locul. Sunt apreciate circumstanțe izbitoare, cum ar fi faptul că morții au fost dezbrăcați.

Surse apropiate anchetei, nu exclud ca accidentul rutier să ascundă o reglare de conturi.

Vezi și:

Românce însemnate cu tatuaje în Spania, ca să nu se mai certe proxeneții între ei ale cui sunt fetele

S-a spânzurat de dorul mamei plecată la muncă în Spania

Un român în vârstă de 42 de ani, care ducea o viață liniștită în Spania, a fost arestat!

Surse: libertatea.ro / laverdad.es / laopiniondemurcia.es

Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe șosea, după un accident în Murcia, Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.