S-a spânzurat de dorul mamei plecată la muncă în Spania

Diaspora Madrid

S-a spânzurat de dorul mamei plecată la muncă în Spania

afectiuni mintale, Cordun, dorul mamei, munca in Spania, Neamt, Romania, spanzurat

S-a spânzurat de dorul mamei plecată la muncă. În familia cîntăreţului bisericesc de la Cordun, județul Neamț, s-a produs o tragedie greu de reprodus în cuvinte. În timp ce acesta însoţea preotul din sat la oficierea unei înmormîntări, fiul său, un tînăr de 34 de ani, s-a spînzurat de grinda casei, scrie MonitorulNeamt, preluat de DiasporaMadrid.com.

Tânărul se afla în evidenţa unui cabinet de psihiatrie, cu afecţiuni mintale. Mama, care lucrează în Spania, fusese acasă pentru cîteva zile, în concediu, dar a fost nevoită să se întoarcă la muncă, despărţire pe care tînărul se pare că nu a mai putut-o suporta.

„Tînărul stătea acasă cu tatăl său, care era cîntăreţ la biserică. Sîmbătă, 20 februarie, taică-său se afla cu preotul în sat la o înmormîntare. La un moment dat am auzit din curtea vecinului meu nişte ţipete îngrozitoare. Am intrat imediat să vedem ce i s-a întîmplat şi am constat că acesta era leşinat. La întorcerea acasă, după după ce cîntase la două înmormîntări, îşi găsise fiul în ştreang. Acestea erau motivele pentru care a urlat ca muşcat de o fiară. Ceea ce ştiu este faptul că mama tînărului, care lucra în Spania, reuşise să vină acasă cîteva zile, în concediu.

Vezi și:

Un român în vârstă de 42 de ani, care ducea o viață liniștită în Spania, a fost arestat!

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna noul început al turismului în Spania

După ce aceasta a plecat la muncă, din nou, tînărul care era cunoscut cu probleme psihice, a refuzat să mai ia tratamentul şi cred că a intrat într-o depresie puternică, ce l-a împins la gestul sinucigaş. Drama este că tînărul a fost găsit spînzurat de grinda casei pe care chiar el o construise. După acele ţipete îngrozitoare, cînd am intrat vecinul meu era leşinat din cauza faptului că şi-a găsit băiatul în ştreang, privelişte pe care nu a putut-o suporta”, a declarat, impresionat de tragedie, unul din vecini. Acesta a fost cel care anunţat poliţia.

Trupul neînsuflţet a fost transportat la Medicina Legală pentru autopsie. Vecinii mai susţin că băiatul lucrase şi el în Spania, în construcţii, şi casa familiei era ridicată de el, din banii pe care acesta îi adunase, pentru că era un constructor foarte priceput şi căutat şi de sătenii din Cordun.

Sursa: monitorulneamt.ro

S-a spânzurat de dorul mamei plecată la muncă în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.