Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna noul început al turismului în Spania. Fitur 2021, în ediția sa specială Tourism is back, confirmă că va avea loc în perioada 19-23 mai și va fi prima mare experiență de mobilitate internațională sigură din Spania.

Ministerul Industriei, Comerțului și Turismului confirmă faptul că Fitur 2021 va fi prima mare experiență de mobilitate internațională sigură.

Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid în perioada 5-7 martie

Reprezentanții tuturor administrațiilor și organizațiilor implicate în acest târg s-au întâlnit la Ministerul Industriei, Comerțului și Turismului pentru a-și confirma angajamentul față de celebrarea acestui mare târg internațional de turism, care urmărește relansarea turismului la nivel global și consolidarea Spaniei ca prescriptor turistic sigur.

Aceștia au confirmat sprijinul necesar pentru a face din Fitur marea platformă de promovare a turismului și a călătoriilor, angajând resursele necesare pentru a face evenimentul un spațiu sigur din punct de vedere al sănătății și să ofere o fereastră digitală lumii.

„Spania este sinonimă cu o destinație sigură și de calitate”

Reyes Maroto, ministra industriei, comerțului și turismului.

Teste PCR la origine și teste rapide la fața locului

Cu scopul de a maximiza siguranța tuturor celor care participă la Fitur 2021 și de a defini un spațiu ultra-sigur pentru desfășurarea celui mai mare eveniment din industria turistică mondială, reprezentanții IFEMA au explicat că, pe lângă testarea PCR la origine și testele rapide la fața locului, a fost dezvoltat un protocol care reunește toate măsurile necesare pentru a organiza fluxul participanților și mobilitatea acestora:

  • stabilirea unui control al capacității,
  • distanțele de siguranță,
  • eliminarea contactului direct prin înregistrare digitală și încorporarea celor mai noi tehnologii pentru siguranța sănătății,
  • numărarea participanților,
  • și în special, ventilația aerului în pavilioane.

Vezi și:

Ziua internaţională a limbii materne, 21 februarie – ICR Madrid

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Sărbători legale în 2021. Vezi calendarul cu zilele libere din România

Cu referire la acest ultim aspect al ventilației, merită subliniată atenția acordată minimizării riscului de contagiune a aerului, cum ar fi sistemele de climatizare. Toate pavilioanele IFEMA sunt echipate cu un sistem de ventilație care garantează 100% aer din exterior, putând reînnoi tot aerul din pavilion în aproximativ 20 de minute, menținând în orice moment temperatura de confort necesară pentru desfășurarea activității.

Târgul Internaţional de Turism de la Madrid Fitur 2021, a fost recunoscut de guvernul spaniol ca un eveniment de interes public excepțional. Fitur a vândut 70% din standurile amenajate la IFEMA, cu o suprafață de peste 41.200 de metri pătrați.

Sursa: ifema.es/en/fitur

Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna noul început al turismului în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.