Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna un nou început!

Diaspora Madrid

Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna noul început al turismului în Spania

FITUR 2021, Madrid, Romania, Spania, targ international de turism, Tourism is back

Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna noul început al turismului în Spania. Fitur 2021, în ediția sa specială Tourism is back, confirmă că va avea loc în perioada 19-23 mai și va fi prima mare experiență de mobilitate internațională sigură din Spania.

Ministerul Industriei, Comerțului și Turismului confirmă faptul că Fitur 2021 va fi prima mare experiență de mobilitate internațională sigură.

Reprezentanții tuturor administrațiilor și organizațiilor implicate în acest târg s-au întâlnit la Ministerul Industriei, Comerțului și Turismului. Aceștia au confirmat angajamentul față de celebrarea acestui mare târg internațional de turism, care urmărește relansarea turismului la nivel global și consolidarea Spaniei ca prescriptor turistic sigur.

Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid în perioada 5-7 martie

Exponenții și-au afirmat sprijinul necesar pentru a face din Fitur marea platformă de promovare a turismului și a călătoriilor, angajând resursele necesare pentru a face evenimentul un spațiu sigur din punct de vedere al sănătății și să ofere o fereastră digitală lumii.

„Spania este sinonimă cu o destinație sigură și de calitate”, Reyes Maroto, ministrul industriei, comerțului și turismului.

Teste PCR la origine și teste rapide la fața locului

Cu scopul de a maximiza siguranța tuturor celor care participă la Fitur 2021 și de a defini un spațiu ultra-sigur pentru desfășurarea celui mai mare eveniment din industria turistică mondială, reprezentanții IFEMA au explicat că, pe lângă testarea PCR la origine și testele rapide la fața locului, a fost dezvoltat un protocol care reunește toate măsurile necesare pentru a organiza fluxul participanților și mobilitatea acestora:

  • stabilirea unui control al capacității,
  • distanțele de siguranță,
  • eliminarea contactului direct prin înregistrare digitală și încorporarea celor mai noi tehnologii pentru siguranța sănătății,
  • numărarea participanților,
  • și în special, ventilația aerului în pavilioane.

Vezi și: Ziua internaţională a limbii materne, 21 februarie – ICR Madrid

Cu referire la acest ultim aspect al ventilației, merită subliniată atenția acordată minimizării riscului de contagiune a aerului, cum ar fi sistemele de climatizare. Toate pavilioanele IFEMA sunt echipate cu un sistem de ventilație care garantează 100% aer din exterior. Astfel, tot aerul din pavilion putând fi reîmprospătat în aproximativ 20 de minute. De asemenea, menținând în orice moment temperatura de confort necesară pentru desfășurarea activității.

Târgul Internaţional de Turism de la Madrid Fitur 2021, a fost recunoscut de guvernul spaniol ca un eveniment de interes public excepțional. Fitur a vândut 70% din standurile amenajate la IFEMA, cu o suprafață de peste 41.200 de metri pătrați.

Surse: ifema.es/en/fitur / Blog DiasporaMadrid.com

Târgul Internațional FITUR 2021 Madrid va însemna noul început al turismului în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.