Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid

Diaspora Madrid

Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid în perioada 5-7 martie

2021, Cupa Regelui, handbal, Madrid, prima competitie sportiva, public, Spania, WiZink Center

Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid, a anunțat Ignacio Aguado, vicepreședintele Comunității din Madrid. Acesta a participat la tragerea la sorți pentru faza finală a celei de-a 46-a ediții a Cupei Regelui la handbal. Competiția va avea loc în perioada 5-7 martie la sala polivalentă WiZink Center din Madrid.

Un eveniment care va fi „primul concurs din 2021 deschis publicului”, a subliniat Aguado, și care va îndeplinii cu toate restricțiile, controalele și limitele de capacitate relevante. La acest eveniment a fost prezent și viceministrul sporturilor, Roberto Núñez.

Citește și:

Sărbătorirea a 145 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși – proiecție film documentar ICR Madrid

Revolte și containere arse în Catalonia și Valencia din cauza arestării lui Pablo Hasel

Interdicția de circulație pe timp de noapte, declarată ilegală de un tribunal din Olanda

După ce a avut loc tragerea la sorți, Aguado a subliniat că obiectivul Comunității Madrid este „să fie un reper de angajament față de sporturile de elită și sporturile de bază” și să transforme regiunea Madrid în „kilometrul zero al sportului de dinainte, din timpul și de după pandemie „.

De asemenea, el a subliniat, necesitatea de a sincroniza activitatea fizică și sănătatea pentru a obține „o societate mai sănătoasă”. Un motiv convingător pentru care la Madrid „sportul nu se oprește și continuă să se dezvolte în siguranță”, a conchis el.

Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid în perioada 5-7 martie


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.