Interdicția de circulație pe timp de noapte, declarată ilegală de un tribunal din Olanda

Diaspora Madrid

Interdicția de circulație pe timp de noapte, declarată ilegală de un tribunal din Olanda

declara, ilegala, interdictia de circulatie, noaptea, Olanda, tribunal

Interdicția de circulație pe timp de noapte, declarată ilegală. Interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii este ilegală şi trebuie ridicată imediat. Este decizia unui tribunal din Olanda, comunicată guvernului. Măsura a fost introdusă pe 23 ianuarie şi ar urma să expire pe 3 martie.

Interdicția de circulație pe timp de noapte a fost introdusă pentru prima oară, în Olanda, după Al Doilea Război Mondial. Judecătorii au apreciat că autorităţile nu au acţionat pe o bază legală şi nici nu au reuşit să explice necesitatea unei astfel de restricţii. Interdicţia de circulaţie a generat în prima săptămână de la intrarea în vigoare proteste violente în mai toate oraşele din Olanda.

Reprezentanţii guvernului s-au declarat surprinşi de decizia tribunalului şi au făcut apel

Premierul Olandei, Mark Rutte, a îndemnat publicul să respecte restricţiile de circulaţie impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, în ciuda hotărârii unei instanţei, care a declarat ilegale restricţiile. Mark Rutte a insistat că ar fi foarte neînţeleaptă o ridicare a interdicţiilor de circulaţie impuse la nivel naţional şi părăsirea locuinţelor după orele 21:00.

Citește și:

Mai multe anchete s-au declanșat după tragedia de la Constanța soldată cu moartea unei femei(video)

Hoț român lovit mortal de tren în timp ce fugea de la locul spargerii în Belgia

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă

Guvernul olandez a înaintat apel împotriva deciziei instanţei, iar judecătorii vor lua o hotărâre marţi seara, după ce într-un verdict anterior au subliniat că miniştrii cabinetului olandez nu au demonstrat că măsurile de restricţie sunt absolut necesare.

Surse: stiri.tvr.ro / rador.ro

Interdicția de circulație pe timp de noapte, declarată ilegală de un tribunal din Olanda


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.