Hoț român lovit mortal de tren în timp ce fugea de la locul spargerii!

Diaspora Madrid

Hoț român lovit mortal de tren în timp ce fugea de la locul spargerii în Belgia

Belgia, hot roman, lovit de tren, mort, stiri diaspora

Hoț român lovit mortal de tren. Un tânăr român în vârstă de 21 de ani, fără reședință în Belgia, și-a pierdut viața în noaptea de 15/16 februarie într-o zonă de la marginea orașului belgian Gent după ce a fost lovit de un tren în timp ce fugea de la locul unei spargeri, trasmite NEWSROMANIA.NET, preluat de DiasporaMadrid.com.

În seara de 15 februarie 2021, alarma antifurt a magazinului Coolblue din suburbia Mont-Saint-Amand/Sint-Amandsberg s-a declanșat în jurul orei 23.30.

Trei intruși au intrat în magazin după ce au spart o fereastră, conform publicației Sudinfo.be care preia un comunicat al Parchetului din Flandra de Est.

Chiar dacă polițiștii au ajuns rapid la locul jafului, cei trei hoți au reușit să scape. Unul dintre ei s-a îndreptat spre calea ferată aflată la aproximativ 100 de metri de magazin.

Citește și:

Scandal la Vama Nădlac. Zeci de oameni carantinați din greșeală

Testul PCR negativ este obligatoriu de prezentat la îmbarcare. Categorii exceptate de la izolare

De când intră în vigoare obligaţia prezentării unui test COVID-19 negativ pentru a intra în România?

În timp ce traversa șinele, a fost lovit de un tren și a murit pe loc. O parte din pradă a fost găsită în apropierea cadavrului.

Un al doilea suspect, un român în vârstă de 24 de ani aflat și el în posesia unei părți din pradă, a fost arestat de poliție. Al treilea complice este încă căutat.

Sursa: newsromania.net

Hoț român lovit mortal de tren în timp ce fugea de la locul spargerii în Belgia


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.