Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz

Diaspora Madrid

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă

covid-19, moare autorul incendiului, Puerta del Mar din Cadiz, spital

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă. Pe lângă faptul că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, decedatul avea mai multe patologii grave, trasmite COPE.ES, preluat de DiasporaMadrid.com.

Bărbatul acuzat că a incendiat spitalul Puerta del Mar din Cádiz, RGRF, în vârstă de 63 de ani, a murit sâmbătă seara în modulul închisorii din spitalul Puerto Real (Cádiz) după ce a suferit o insuficiență cardiacă. Potrivit unor surse din poliție și din Consiliul Autonomic Andaluz , deținutul a murit după ce i s-a complicat starea de sănătate deja delicată în ultimele ore, întrucât, pe lângă testarea pozitivă pentru coronavirus, avea mai multe patologii grave, pentru care fusese internat de câteva zile.

Citește și:

Doriți să plecați la muncă în străinătate? Recomandări Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane

Cum arată Dacia Duster Carpoint Edition. La ce preţ ajunge varianta nemţească a maşinii

TESTUL PCR NEGATIV ESTE OBLIGATORIU DE PREZENTAT LA ÎMBARCARE. CATEGORII EXCEPTATE DE LA IZOLARE

Miercuri, potrivit anchetei Poliției Naționale, el a dat foc camerei sale de la etajul al șaselea, rezervată pacienților COVID. După care a încercat să facă acest lucru în mai multe camere cu un gel hidroalcoolic până când a fost redus de doi agenți. În noaptea aceea a fost transferat la modulul închisorii din Spitalul din Puerto Real.

O judecătoare a instanței numărul unu din Cádiz a ordonat vineri intrarea la închisoare, după ce acesta a declarat online. Deținutul a rămas, însă, în spital din cauza stării sale de sănătate precare. Potrivit surselor din poliție și a cadrelor medicale, pacientul, a suferit episoade de confuzie și pierderea realității, din cauza patologiilor sale grave.

Sursa: cope.es

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Enter your email address” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Sign Up” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.