Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz

Diaspora Madrid

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă

covid-19, moare autorul incendiului, Puerta del Mar din Cadiz, spital

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă. Pe lângă faptul că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, decedatul avea mai multe patologii grave, trasmite COPE.ES, preluat de DiasporaMadrid.com.

Bărbatul acuzat că a incendiat spitalul Puerta del Mar din Cádiz, RGRF, în vârstă de 63 de ani, a murit sâmbătă seara în modulul închisorii din spitalul Puerto Real (Cádiz) după ce a suferit o insuficiență cardiacă. Potrivit unor surse din poliție și din Consiliul Autonomic Andaluz , deținutul a murit după ce i s-a complicat starea de sănătate deja delicată în ultimele ore, întrucât, pe lângă testarea pozitivă pentru coronavirus, avea mai multe patologii grave, pentru care fusese internat de câteva zile.

Citește și:

Doriți să plecați la muncă în străinătate? Recomandări Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane

Cum arată Dacia Duster Carpoint Edition. La ce preţ ajunge varianta nemţească a maşinii

TESTUL PCR NEGATIV ESTE OBLIGATORIU DE PREZENTAT LA ÎMBARCARE. CATEGORII EXCEPTATE DE LA IZOLARE

Miercuri, potrivit anchetei Poliției Naționale, el a dat foc camerei sale de la etajul al șaselea, rezervată pacienților COVID. După care a încercat să facă acest lucru în mai multe camere cu un gel hidroalcoolic până când a fost redus de doi agenți. În noaptea aceea a fost transferat la modulul închisorii din Spitalul din Puerto Real.

O judecătoare a instanței numărul unu din Cádiz a ordonat vineri intrarea la închisoare, după ce acesta a declarat online. Deținutul a rămas, însă, în spital din cauza stării sale de sănătate precare. Potrivit surselor din poliție și a cadrelor medicale, pacientul, a suferit episoade de confuzie și pierderea realității, din cauza patologiilor sale grave.

Sursa: cope.es

Moare autorul incendiului de la spitalul Puerta del Mar din Cádiz după ce a suferit insuficiență cardiacă


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Enter your email address” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Sign Up” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu