Dacia Duster Carpoint Edition-varianta nemţească

Diaspora Madrid

Cum arată Dacia Duster Carpoint Edition. La ce preţ ajunge varianta nemţească a maşinii

Automobile Dacia, Duster Carpoint Edition, pret masina, varianta nemteasca

Cum arată Dacia Duster Carpoint Edition. Specialiştii din Germania au montat pe modelul Duster bandouri laterale, praguri, un bullbar şi jante de aliaj de 18 inchi. Maşina a venit cu echiparea superioară Prestige, transmisie manuală cu 6 trepte şi tracţiune integrală. Versiunea de de top dispune de un motor turbo de 1,33 litri, pe benzină, cu 150 de cai putere.

Ediţia specială Dacia Duster Carpoint Edition costă 23.990 de euro, dar preţul final diferă în funcţie de dotări.

În acest preţ intră dotările standard: geamuri şi oglinzi electrice, scaune încălzite, naviagaţie, card şi pornire din buton, dar şi cameră video pentru marşarier şi cameră multiview, cu vedere la 360 de grade.

De asemenea, nemţii de la Carpoint GmbH au lucrat şi la un pick-up Duster, care se regăseşte în galeria foto de mai sus, şi care are un preţ de 28.490 de euro. Acest model are tot transmisie manuală cu 6 trepte şi tracţiune integrală şi motor 1.5 dCi, cu 115 cai putere.

Citește și:

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Ghid de Reîntoarcere pentru Diaspora 2021 – Reînnoire Acte, Repatriere Bunuri, Echivalare Studii și alte informații

DIGI este noul sponsor principal al echipei de fotbal Rayo Vallecano

„Arată fantastic!”, „Minunat, îmi place foarte mult!”, „Nu arată deloc rău, vreau să o cumpăr”, „Arată foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile pasionaţilor de maşini din Germania. 

Sursa: adevarul.ro

Cum arată Dacia Duster Carpoint Edition. La ce preţ ajunge varianta nemţească a maşinii


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Enter your email address” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Sign Up” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.