DIGI este noul sponsor principal al echipei de fotbal Rayo Vallecano

Diaspora Madrid

DIGI este noul sponsor principal al echipei de fotbal Rayo Vallecano

Comunitatea Romaneasca, DIGI, DIGI Spania, Rayo Vallecano, sponsor, stiri diaspora

DIGI este noul sponsor principal al echipei de fotbal Rayo Vallecano. Operatorul de telecomunicații DIGI Communications devine principalul sponsor al clubului de fotbal, Rayo Vallecano, până la sfârșitul sezonului actual 2020-2021, au anunțat cele două entități sâmbătă într-un comunicat.

Echipamentul cu dungă roșie al echipei de fotbal Rayo Vallecano afișează de acum la vedere, logo-ul operatorului de telecomunicații DIGI. Aceasta va apărea numai pe piept.

Începând de duminică, cu ocazia meciului de pe stadionul Vallecas împotriva echipei din Tenerife, logoul DIGI ocupă un spațiu important pe uniformele jucătorilor, alaturându-se astfel mărcii William Hill aflată deja pe mâneca stângă.

„Acest proiect important prin care devenim principalul sponsor al Rayo Vallecano este o sursă de mândrie pentru noi, precum și un mod de a ne arăta sprijinul pentru echipă, pentru fanii săi, pentru Vallecanos și Vallecanas. Este o alianță care ne va permite, fără îndoială, să continuăm să creștem împreună “.

Marius Varzaru, director general al DIGI Spania.

Fondat în 1924, clubul din Vallecas mai este numit și ”los franjirrojos”, după aspectului echipamentului. Ei îmbracă tricouri în rosu si alb, precum cele ale celor de la River Plate sau Atletico Madrid. Rayo Vallecano, se află în prezent pe locul patru în Liga SmartBank – Liga secundă spaniolă și are ca obiectiv revenirea în Prima Divizie(La Liga).

Acest operator împărtășește valorile apropierii, autodepășirii și munca în echipă cu Rayo Vallecano“.

îndemnul adresat echipei pe blogul companiei.

DIGI și-a început activitatea în Spania în 2008 și de atunci a scris o istorie de succes marcată de o creștere constantă. Are peste 2 milioane de clienți și mii de puncte de vânzare. DIGI este o companie care aparține multinaționalei DIGI Communications, prezentă în România, Spania, Italia și Ungaria. În Spania oferă servicii de telefonie mobilă precum și servicii de telefonie fixă și internet prin fibră optică simetrică de mare viteză în majoritatea provinciilor.

Surse: rayovallecano.es / unionrayo.es / blog.digimobil.es / robarna.com

DIGI este noul sponsor principal al echipei de fotbal Rayo Vallecano


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.