Diaspora Madrid

DIGI Spania a dat lovitura, va ajunge în curând la 2 milioane de clienți

DIGI, DIGI Spania, telefonie mobila

DIGI Spania a dat lovitura. Filiala companiei Digi Communications NV, listată la Bursa de Valori București (BVB), este prezentată de presa spaniolă drept unul dintre marii câștigători ai portabilității în rețeaua de telefonie mobilă, în 2019.

Marea supriză pozitivă din 2019 a fost DIGI. Operatorul român care, datorită capilarității rețelei de mii de magazine de proximitate și a unor tarife agresive, a reușit să câștige încrederea nu doar a clienților imigranți, cât și a clienților naționali. Mai are puțin până când va ajunge la cifra de 2 milioane de clienți.

Laude în presa spaniolă

Operatorul, care folosește rețeaua Movistar, a început de asemenea să ofere servicii de internet prin fibră. Deși oferta este disponibilă doar în 17 provincii tocmai ce a depășit 50.000 clienți», arată El Pais.

Publicația citează datele provizorii din piața de telecomunicații, în așteptarea statisticilor oficiale pe care Comisia Națională pentru Comerț și Concurență (CNMC) le va da publicității în curând.

Și alte publicații spaniole au preluat informația, printre care El Mundo, El Espanol, radioul public RTVE, El Independiente.

DIGI este prezent pe piața iberică din 2008. Cu rezultatele obținute în 2019, este al doilea operator după creșterea înregistrată la portabilitatea în rețeaua de telefonie mobilă. Fiind devansat doar de MasMovil. Presa spaniolă mai apreciază că, pe baza rezultatelor de anul trecut, atât pe segmentul de telefonie mobilă, cât și pe segmentul serviciilor de telefonie fixă, DIGI se clasează în top 5 operatori pe această piață.

DIGI – Operator Virtual

DIGI activează ca operator virtual de rețele de telefonie mobilă (MVNO) și a lansat servicii de telefonie fixă și internet, în Spania, în septembrie 2018, în cadrul unui parteneriat cu Telefonica.

Potrivit rezultatelor anunțate de compania mamă Digi Communications NV, la 30 septembrie 2019, filiala din Spania avea 68.000 de abonați la serviciile fixe de comunicații electronice, la circa 1 an de la intrarea pe acest segment de piață, și aproximativ 1,73 milioane de unități generatoare de venituri (clienți) pe segmentul telefoniei mobile.

DIGI Spania a dat lovitura, va ajunge în curând la 2 milioane de clienți

Sursa: https://ziarulromanesc.es


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.