Românce însemnate cu tatuaje în Spania. 18 femei au fost eliberate

Diaspora Madrid

Românce însemnate cu tatuaje în Spania, ca să nu se mai certe proxeneții între ei ale cui sunt fetele

prostitutie, proxeneti, romance, Romania, Spania, tatuaje, trafic de persoane

Românce însemnate cu tatuaje în Spania. Poliția Națională, Mossos d’Esquadra și Poliția Română au dezmembrat în Girona o organizație internațională de proxeneți de origine română, cu ramificații în Marea Britanie, Danemarca și Germania. Fetele exploatate erau tatuate ca semn al apartenenței la organizație, scrie LIBERTATEA.RO, preluat de DiasporaMadrid.com.

După cum a raportat sâmbătă poliția catalană, în operațiunea comună a poliției, coordonată de Europol, 18 femei au fost eliberate (șapte în Spania și 11 în România). În timp ce 19 persoane au fost arestate: opt în Spania și unsprezece în România.

Investigațiile efectuate de o echipă comună a Poliției Naționale și a Mossos d’Esquadra; au făcut posibilă determinarea prezenței unei organizații criminale de origine română. Cu sediul în provincia Girona aceasta urmărea monopolizarea prostituției stradale în zonele l ‘ Alt Empordá și La Jungle.

Pentru a face acest lucru, românii au folosit violența și intimidarea împotriva altor femei și proxeneți care au acționat în acele locuri, cu scopul de a le expulza sau de a primi o taxă de la ele pentru a putea lucra.

Femeile au fost capturate de membrii organizației, care au început o relație romantică cu ele și apoi, prin constrângere și agresiune fizică, acestea au fost transferate în Spania; Regatul Unit, Danemarca și Germania, unde au fost forțate să se prostitueze în cluburi și pe drumurile publice.

Erau tatuate, că să fie lăsate în pace de rivali

La rândul lor, femeile au trebuit să dea toți banii strânși într-o zi liderilor organizației. Aceștia nu au ezitat să se afișeze pe rețelele de socializare în fotografii ostentative, în lux, cheltuind banii la petreceri și pe vehicule de ultimă generație. Proxeneții au forțat femeile să lucreze fără întrerupere și în condiții igienice precare. Chiar și în acele cazuri în care au rămas însărcinate, ceea ce reprezenta un risc serios de infecții.

La aceasta se adaugă faptul că unele dintre femei au fost marcate cu tatuaje, astfel încât alte organizații rivale știau că sunt proprietatea lor, rămânând astfel legate de clan pe viață și asimilând ideea că singura alternativă de supraviețuire era practicarea prostituției.

Spania, scoasă de pe lista ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în România, conform Hotărârii nr. 18 din 19.03.2021 a CNSU

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Când organizația criminală a observat că situația pandemică cauzează o scădere a clienților și a profiturilor în zonele pe care le controla în Girona, a mutat o mare parte a membrilor săi și a victimelor sale în România și Regatul Unit. Aceștia au revenit în Spania când condițiile s-au îmbunătățit.

Operațiunea de poliție s-a încheiat cu descinderi în două locuințe în provincia Girona și încă 14 în România. Au participat peste 180 de agenți din ambele țări. Printre lucrurile găsite la percheziții în România se numără fotografii pornografice în care apare una dintre cele 18 victime eliberate, o minoră, care a fost forțată și ea să se prostitueze.

Printre cele opt persoane reținute în provincia Girona se numără cei doi lideri ai organizației, români, care au fost închiși.

Citeşte întreaga ştire: libertatea.ro

Românce însemnate cu tatuaje în Spania, ca să nu se mai certe proxeneții între ei ale cui sunt fetele


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu