Român înjunghiat de un prieten pentru că "nu a adus suficientă bere"

Diaspora Madrid

Român înjunghiat de un prieten pentru că „nu a adus suficientă bere”

bere, cearta, Coslada, injunghiat, prieten, roman, Romani in Spania, Spania

Român înjunghiat de un prieten pentru că „nu a adus suficientă bere”. Poliția Națională și Poliția Municipală din Coslada, au arestat joia trecută de dimineață un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani. Românul este acuzat că și-a înjunghiat un conațional în braț. Evenimentul s-a petrecut într-un apartament de pe strada Amparo Barrios din localitate. Victima s-a ales cu o tăietură adâncă la o arteră și a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de joi, 6 ianuarie, în jurul orei 00:15. Mai mulți prieteni petreceau împreună, iar unul dintre ei a coborât să cumpere ceva de băut la un bazar. Când s-a întors la apartament, unul dintre prietenii săi i-a reproșat că nu a adus „suficientă bere pentru toată noaptea” și au început să se certe.

În timpul discuțiilor, unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în braț, provocându-i o rană gravă la nivelul arterei. Victima a început să sângereze foarte mult, iar prietenii săi au sunat la poliție și la 112.

Primii care au sosit au fost agenții de la Poliția Națională și Municipală. O polițistă a făcut un garou și a reușit să oprească sângerarea. Ulterior, medicii de la Summa au sosit pentru a se ocupa de bărbatul rănit și l-au transferat în stare gravă la Spitalul La Princesa, potrivit unui comunicat Emergencias Comunidad de Madrid 112.

Presupusul agresor, în vârstă de 43 de ani și identificat ca fiind S. V. I., a fost arestat. Martorii au precizat că totul a început când suspectul i-a reproșat victimei că nu a adus mai multă bere. În momentul bătăii, potrivit celor prezenți, cei implicați erau deja foarte beți.

Vezi și:

Cadavrul unei sibience ucisă în Spania a fost predat familiei abia după trei ani!

Cinci români implicați în moartea unui bărbat în Spania, în urmă cu un an!

Român prins în flagrant după ce a furat doi porci iberici de la o fermă din Toledo

Sursa: https://www.elmundo.es/madrid/2022/01/08/61d88c8dfc6c83ed258b4571.html

Român înjunghiat de un prieten pentru că „nu a adus suficientă bere”


Ultimele articole:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.