Cinci români implicați în moartea unui bărbat în Spania, în urmă cu un an!

Diaspora Madrid

Cinci români implicați în moartea unui bărbat în Spania, în urmă cu un an!

arestati, Cabanelles, cinci, crima, Girona, Mossos d’Esquadra, Politia Romana, romani, Spania

Cinci români implicați în moartea unui bărbat în Spania! Poliția română, în colaborare cu Mossos d’Esquadra și Poliția Națională Spaniolă au rezolvat o crimă petrecută în februarie anul trecut. Șapte persoane au fost arestate pentru că au ucis un bărbat și i-au abandonat cadavrul pe banda de urgență a unui drum.

S-a întâmplat pe 28 februarie, 2021. Un biciclist a alertat Mossos d’Esquadra după ce a găsit cadavrul unui marocan de 39 de ani pe marginea unui drum din Cabanelles, Girona. Acesta fusese bătut și avea mai multe tăieturi pe gât. Aproape un an mai târziu, poliția catalană a rezolvat crima.

În luna decembrie a anului trecut, polițiștii au arestat cinci suspecți pentru implicare în crimă. Trei bărbați și două femei, toți de naționalitate română. Cu toate acestea, după ce au fost aduși în fața judecătoriei din Figueras, au fost puși în libertate cu acuzații.

Câteva zile mai târziu, poliția i-a localizat pe ceilalți doi, care fugiseră din Spania după comiterea infracțiunii.

Operațiunea, în colaborare cu autoritățile franceze, olandeze și române, a dus la arestarea unuia dintre ei în Belgia. După ce a fost extrădat, acesta a fost arestat preventiv.

Pe 5 ianuarie, polițiștii au arestat ultimul suspect în București, România. Este un bărbat în vârstă de 35 de ani, de naționalitate franceză. El așteaptă acum să fie extrădat în Spania și să fie predat instanței care investighează cazul.

Vezi și:

Spania, Franța și Marea Britanie intră în zona roșie din 9 ianuarie 2022

Ce este certificatul digital de persoană fizică în Spania și cum se obține?

Cadavrul unei sibience ucisă în Spania a fost predat familiei abia după trei ani!

Ancheta desfășurată de Mossos d’Esquadra a dus la reconstituirea ultimelor ore de viață ale defunctului. De asemenea, a ajutat și la identificarea tuturor persoanele care ar fi putut avea legătură cu crima.

Potrivit anchetei poliției, cele șapte persoane arestate au participat la o petrecere care a avut loc într-o casă din Vilafant. Locuința se află în apropierea atelierului mecanic, proprietatea victimei, pe care poliția îl consideră locul faptei. De asemenea, au făcut mai multe percheziții în locuințele celor cercetați.

Cinci români implicați în moartea unui bărbat în Spania, în urmă cu un an!


Ultimele articole:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.