Cetățean francez căutat pentru crimă în Spania, arestat în România

Diaspora Madrid

Cetățean francez căutat pentru crimă în Spania, arestat în România

arestat, Bucuresti, cetatean, crima, francez, Romania, Spania

Cetățean francez căutat pentru crimă în Spania, arestat în România. Poliția Română a anunțat joi arestarea unui cetățean francez în vârstă de 35 de ani, depistat pe raza municipiului București. Acesta este acuzat de o crimă comisă la 27 februarie 2021 în Spania. Reținerea s-a făcut în baza unui mandat internațional de arestare emis de justiția spaniolă.

Ieri, 5 ianuarie, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat, în municipiul București, un cetățean francez, în vârsta de 35 de ani, urmărit internațional, la solicitarea autorităților spaniole, pentru comiterea infracțiunii de omor.

Potrivit comunicatului Poliției Române

La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat. Ulterior, au abandonat-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparența că victima și-ar fi pierdut viața în urma unui accident rutier.

Acțiunea de identificare și prindere s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Vezi și:

Ce este certificatul digital de persoană fizică în Spania și cum se obține?

Sărbători legale în Spania. Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Procurorul de serviciu a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.

Poliția română a pus la dispoziție o scurtă înregistrare video cu arestarea cetățeanului francez în ceea ce pare a fi un apartament din capitala României.

Sursa: https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/urmarit-international-pentru-omor-depistat-in-bucuresti

Cetățean francez căutat pentru crimă în Spania, arestat în România


Ultimele articole:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu