Român prins în flagrant după ce a furat doi porci iberici de la o fermă!

Diaspora Madrid

Român prins în flagrant după ce a furat doi porci iberici de la o fermă din Toledo

arestat, furat, porc iberic, roman, Romani in Spania, Spania, Toledo

Român prins în flagrant după ce a furat doi porci iberici. Garda Civilă din Toledo a arestat un bărbat în vârstă de 37 de ani și de naționalitate română. Acesta a fost surprins de agenți conducând animalele pe o potecă după ce a forțat gardul împrejmuitor al unei ferme.

Agenții de la postul Gărzii Civile din Villacañas se aflau la primele ore ale dimineții, efectuând acțiuni de supraveghere în mediul rural. Aceștia acordând o atenție deosebită furturilor din ferme și fermele de animale.

La un moment dat au observat o persoană care se plimba singură cu doi porci iberici pe un drum din localitatea La Villa de Don Fadrique.

Având în vedere plimbarea neobișnuită a celor două animale la acea oră din noapte, agenții au identificat bărbatul cu suspiciunea că porcii ar fi putut fi furați. Agenții au verificat gardul unei ferme din apropiere și au descoperit că era rupt și deschis. De asemenea, s-a dovedit că animalele fuseseră furate de pe proprietatea respectivă. Agenții au procedat la arestarea presupusului autor.

Vezi și:

Ce este certificatul digital de persoană fizică în Spania și cum se obține?

Sărbători legale în Spania. Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

După arestare, agenții postului Gărzii Civile din Villacañas, în colaborare cu cei ai postului din La Villa de Don Fradique, au investigat alte câteva furturi care au avut loc cu același modus operandi în ultimele luni în alte ferme din localitate. Garda Civilă a stabilit participarea deținutului la alte patru furturi.

Pentru toate aceste motive, românul, a fost acuzat de comiterea a cinci infracțiuni de furt a 22 de porci. Dintre care doi au fost recuperați. Paguba totală este de aproximativ 5.000 de euro. Inculpatul se află în prezent la dispoziția Judecătoriei din Quintanar de la Orden.

Sursa: https://www.cope.es/actualidad/espana/noticias/detenido-cuando-robaba-dos-cerdos-ibericos-pueblo-toledo-20220105_1712436

Român prins în flagrant după ce a furat doi porci iberici de la o fermă din Toledo


Ultimele articole:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.