Real Madrid eliminata din Cupa Regelui de o echipa de liga a treia!

Diaspora Madrid

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui de o echipă de liga a treia!

echipa de liga a treia, eliminata din Cupa Regelui, Real Madrid, Spania

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui de o echipă de liga a treia! Real a fost eliminată din 16-imile Cupei Regelui de către o echipă din liga a treia, trasmite Sport.ro, preluat de DiasporaMadrid.com.

Alcoyano a trecut cu 2-1 de echipa lui Zinedine Zidane după prelungiri. Cele 90 de minute regulamentare s-au încheiat cu scorul de 1-1, după ce Militao a deschis scorul în minutul 45, iar Solbes a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de fluierul final.

Echipa calificată în optimi a fost decisă în prelungiri. Casanova a înscris golul victoriei celor de la Alcoyano în minutul 115, provocând a doua înfrângere consecutivă pentru campioana Spaniei

De remarcat faptul că adversarii Realului erau în inferioritate numerică în momentul înscrierii celui de-al doilea gol, Lopez fiind eliminat cu doar 5 minute inainte. 

Citește și:

Arestați patru români pentru că au lăsat fără internet și telefonie trei orașe spaniole

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri din centrul capitalei Spaniei

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Real Madrid a fost eliminată în semifinalele Supercupei Spaniei de Athletic Bilbao, echipă care a învins Barcelona în ultimul act al competiției, adjudecându-și trofeul. 

Sursa: https://www.sport.ro

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui de o echipă de liga a treia!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu