Real Madrid eliminata din Cupa Regelui de o echipa de liga a treia!

Diaspora Madrid

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui de o echipă de liga a treia!

echipa de liga a treia, eliminata din Cupa Regelui, Real Madrid, Spania

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui de o echipă de liga a treia! Real a fost eliminată din 16-imile Cupei Regelui de către o echipă din liga a treia, trasmite Sport.ro, preluat de DiasporaMadrid.com.

Alcoyano a trecut cu 2-1 de echipa lui Zinedine Zidane după prelungiri. Cele 90 de minute regulamentare s-au încheiat cu scorul de 1-1, după ce Militao a deschis scorul în minutul 45, iar Solbes a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de fluierul final.

Echipa calificată în optimi a fost decisă în prelungiri. Casanova a înscris golul victoriei celor de la Alcoyano în minutul 115, provocând a doua înfrângere consecutivă pentru campioana Spaniei

De remarcat faptul că adversarii Realului erau în inferioritate numerică în momentul înscrierii celui de-al doilea gol, Lopez fiind eliminat cu doar 5 minute inainte. 

Citește și:

Arestați patru români pentru că au lăsat fără internet și telefonie trei orașe spaniole

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri din centrul capitalei Spaniei

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Real Madrid a fost eliminată în semifinalele Supercupei Spaniei de Athletic Bilbao, echipă care a învins Barcelona în ultimul act al competiției, adjudecându-și trofeul. 

Sursa: https://www.sport.ro

Real Madrid eliminată din Cupa Regelui de o echipă de liga a treia!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.