Real Madrid campioană a Spaniei în La Liga 2020! Echipa lui Zinedine Zidane a luat titlul în La Liga cu o etapă înainte de final, după ce a învins-o pe Villareal cu 2-1.

Golurile victoriei pentru Real Madrid au fost marcate de veteranul Karim Benzema, în timp ce pentru oaspeți a înscris Vicente Iborra.

După o luptă aprigă, pentru cucerirea titlului, cu eterna rivală, FC Barcelona, Real Madrid a reușit să se impună în clasament și să ridice trofeul de campioană a Spaniei.

Real Madrid își trece în cont titlul cu numărul 34. Reușind astfel să o detroneze pe Barcelona, care în ultimii trei ani a dominat La Liga.

Oficialii clubului și-au luat preventiv măsuri de precauție și au transmis un mesaj clar pentru suporterii echipei: să nu iasă în stradă pentru sărbătorirea titlului!

În contextul pandemiei de coronavirus și a infecțiilor care au explodat din nou la nivel global, fotbaliștii madrilenilor nu vor mai merge în Piața Cibeles pentru a celebra reușita.

“Suntem foarte conștienți de situația dificilă pe care o trăim și de eforturile pe care societatea le desfășoară pentru a lupta contra efectelor pandemiei Covid-19. Dacă echipa noastră va fi campioană, jucătorii noștri nu vor sărbători la Piața Cibeles, lucru pe care îl cerem și fanilor noștri”.

se arată într-un comunicat.

Real Madrid campioană a Spaniei în La Liga 2020!


Articole Recomandate:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.