Real Madrid campioană a Spaniei în La Liga 2020!

Diaspora Madrid

Real Madrid campioană a Spaniei în La Liga 2020

campioana 2020, campionat de fotbal, fotbal, La Liga, Real Madrid, Spania

Real Madrid campioană a Spaniei în La Liga 2020! Echipa lui Zinedine Zidane a luat titlul în La Liga cu o etapă înainte de final, după ce a învins-o pe Villareal cu 2-1.

Golurile victoriei pentru Real Madrid au fost marcate de veteranul Karim Benzema, în timp ce pentru oaspeți a înscris Vicente Iborra.

După o luptă aprigă, pentru cucerirea titlului, cu eterna rivală, FC Barcelona, Real Madrid a reușit să se impună în clasament și să ridice trofeul de campioană a Spaniei.

Real Madrid își trece în cont titlul cu numărul 34. Reușind astfel să o detroneze pe Barcelona, care în ultimii trei ani a dominat La Liga.

Oficialii clubului și-au luat preventiv măsuri de precauție și au transmis un mesaj clar pentru suporterii echipei: să nu iasă în stradă pentru sărbătorirea titlului!

În contextul pandemiei de coronavirus și a infecțiilor care au explodat din nou la nivel global, fotbaliștii madrilenilor nu vor mai merge în Piața Cibeles pentru a celebra reușita.

„Suntem foarte conștienți de situația dificilă pe care o trăim și de eforturile pe care societatea le desfășoară pentru a lupta contra efectelor pandemiei Covid-19. Dacă echipa noastră va fi campioană, jucătorii noștri nu vor sărbători la Piața Cibeles, lucru pe care îl cerem și fanilor noștri”.

se arată într-un comunicat.

Real Madrid campioană a Spaniei în La Liga 2020!


Articole Recomandate:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.