O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri

Diaspora Madrid

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri

calle Toledo 98, explozie puternica, Madrid, scurgere de gaze, Spania

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri. Explozia a provocat miercuri prăbuşirea parţială a unei clădiri de şase etaje din centrul capitalei Spaniei, Madrid. Bilanţul victimelor fiind de patru morţi şi zece răniţi, relatează AGERPRES, preluat de DiasporaMadrid.com.

Deflagraţia, auzită de la kilometri depărtare, pare să fi fost provocată de o scurgere de gaze. Aceasta a avut loc în timp ce două persoane reparau o instalaţie de încălzire, a declarat în faţa presei primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida.

Clădirea aparţine Bisericii Catolice şi face parte dintr-un complex unde preoţii sunt instruiţi pentru activităţi de asistenţă socială destinate persoanelor instituţionalizate şi este de asemenea un loc unde se oferă hrană persoanelor fără adăpost.

Parohia Virgen de la Paloma, strada Toledo, nr. 98, Madrid

Lângă această clădire, situată pe strada Toledo, la numai câţiva kilometri de Puerta del Sol din Madrid, se află un cămin de bătrâni, care imediat după explozie a fost evacuat.

https://www.facebook.com/DiasporaMadrid/posts/718949009050717

Explozia a distrus faţada edificiului şi a provocat un incendiu. Efective numeroase al serviciilor de urgenţă şi poliţiei sunt în acea zonă, care este izolată şi trecătorii sunt îndepărtaţi de acolo.

Sursa: www.agerpres.ro

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu