Arestați patru români pentru că au lăsat fără internet și telefonie trei orașe spaniole. Garda Civilă din Guadalajara, Spania, a reținut patru români acuzați că au lăsat mai multe orașe fără internet și telefonie, după ce au furat aproape un kilometru de cablu, anunță digi24, preluat de DiasporaMadrid.com.

Românii au furat 820 de metri de cablu din cupru din rețeaua telefonică, lăsând fără internet și telefonie trei orașe întregi – Sotodos, Padilla del Ducado și Villarejo de Molina – în timpul furtunii „Filomena”, relatează guadalajaradiario.es.

Potrivit autorităților, pe 7 ianuarie, o companie de telefonie a reclamat furtul cablurilor. Martori au semnalat prezența unei mașini suspecte, singura care circula noaptea prin aceste orășele.

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri din centrul capitalei Spaniei

În baza informațiilor primite, polițiștii au identificat mașina și ulterior pe cei patru români, toți rezidenți în Madrid.

Pentru că au lăsat fără telefonie și internet trei orașe întregi,într-un moment dificil, românii, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, au fost arestați preventiv.

Ei sunt suspectați și de comiterea altor fapte similare. 

Arestați patru români pentru că au lăsat fără internet și telefonie trei orașe spaniole

Surse: digi24 / guadalajaradiario.es


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.