Greva din transporturi continuă în Spania și câștigă tot mai mult sprijin!

Diaspora Madrid

Greva din transporturi continuă în Spania și câștigă tot mai mult sprijin!

greva, greva generala, Spania, transportatori, transporturi

Greva din transporturi continuă în Spania și câștigă tot mai mult sprijin! Taximetriștii din Malaga s-au alăturat luni grevei naționale pe care o desfășoară de o săptămână companiile de transport în semn de protest față de creșterea prețului la carburanți. De asemenea, mai multe asociații patronale, au decis să intre în grevă începând de marți.

Aproximativ 70 de taximetriști din Malaga au participat luni la marșul lent, organizat de transportatori prin oraș. Sectorul ia deja în considerare posibilitatea de a declanșa o grevă la nivel național cu sprijinul principalelor asociații de taxi.

Sectorul pescuitului a organizat o grevă până miercuri. Aceasta afectează 200 de asociații de pescari și 40.000 de membri, dintre care 9.000 sunt proprietari de ambarcațiuni.

Mai multe asociații patronale, printre care și Fenadismer, au decis să intre în grevă începând de marți. Motivul este din cauza lipsei unui ajutor concret promis luni de guvern, au declarat pentru Efe surse din sector.

https://twitter.com/EnCarretera2013/status/1506029370628050950

De asemenea, asociația transportatorilor din La Rioja, ATRADIS, a declanșat o grevă patronală care va continua până pe 25 martie. Motivul principal pentru care a fost declanșată această grevă este creșterea prețurilor la motorină din ultimele luni.

Guvernul trebuie să ia măsuri de limitare, așa cum au făcut țările vecine (Franța, Portugalia etc.). Prețurile actuale ale carburanților fac foarte dificilă continuarea activității transportatorilor„, au subliniat aceștia într-un comunicat.

Asociația Națională a stațiilor PECO Automate (Aesae) a avertizat că greva din transporturi, care afectează deja mai multe sectoare, începe să provoace lipsuri în benzinării. Mai exact, începe să se facă simțită „mai ales în Andaluzia și în zona Levante„, potrivit unui comunicat al organizației. Acest lucru se adaugă penuriei deja existente în supermarketurile din diferite zone ale Spaniei.

Vezi și:

Ora de vară 2022! Când se schimbă ora în România și Spania?

Peste 23.000 de polițiști mobilizați pentru greva din sectorul transporturi!

O platformă a Sectorului Transporturi din Spania cheamă la grevă generală

Greva din transporturi continuă în Spania și câștigă tot mai mult sprijin!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.