Spania - Romania la Euro 2020

Diaspora Madrid

Spania – Romania la Euro 2020. HAI ROMANIA!

Echipa Nationala de Fotbal, EURO 2020, fotbal, Madrid, Romania, Spania

Spania – Romania la Euro 2020. Partida Spania – România se va disputa pe stadionul „Wanda Metropolitano” din Madrid, cu începe de la ora 20:45 (ora locală), o oră mai târziu în România(21:45 ora Romaniei).

Biletele pentru acest joc de calificare la EURO 2020 sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui tichet este de 75 lei iar suporterii tricolorilor au la dispoziție 3.000 de bilete în peluza Nord.

Data limită de achiziționare a biletelor este 8 noiembrie 2019, ora 15.00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, începând cu 1 noiembrie, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Madrid, la intrarea suporterilor români, în ziua meciului, începând cu ora 18.00, ora locală.

Informațiile despre achiziționarea tichetelor vor fi transmise pe e-mail fiecărui solicitant.

Vezi și:

Hai sa sustinem cu totii echipa nationala a Romaniei pe Wanda Metropolitano!


Urmareste Evenimentul!

Euro 2020: Spania – Romania

https://www.facebook.com/events/2080437355592263

Spune daca vei participa sau doar esti interesat si vei afla mai multe informatii in curand!


Spania – Romania la Euro 2020. HAI ROMANIA!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.