Euro 2020: Spania – Romania. Partida Spania – România se va disputa pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid, cu începe de la ora 20:45 (ora locală), o oră mai târziu în România(21:45 ora Romaniei).

Biletele pentru acest joc de calificare la EURO 2020 sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui tichet este de 75 lei iar suporterii tricolorilor au la dispoziție 3.000 de bilete în peluza Nord.

Data limită de achiziționare a biletelor este 8 noiembrie 2019, ora 15.00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, începând cu 1 noiembrie, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Madrid, la intrarea suporterilor români, în ziua meciului, începând cu ora 18.00, ora locală.

Informațiile despre achiziționarea tichetelor vor fi transmise pe e-mail fiecărui solicitant.

Hai sa sustinem cu totii echipa nationala a Romaniei pe Wanda Metropolitano!


Urmareste Evenimentul!

Euro 2020: Spania – Romania

https://www.facebook.com/events/2080437355592263

Spune daca vei participa sau doar esti interesat si vei afla mai multe informatii in curand!


HAI ROMANIA!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.